Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
...przepraszam że tak szybko uciekłam ale byliśmy na zakupach
Dziewczyny u mnie zmiany...starania będą przybliżone jednak,nie będziemy czekać aż tak długo,czeka nas także przeprowadzka po nowym roku.Wszystko z mężem już obgadaliśmy także jak Bozia da to zostanę mamą 2011 )
Hope ja tez uwielbiam, ale nie moge co roku zmieniac garderoby ;P PRALINKA jak zwykle w weckend mniej nas no i mniej nadrabiania dla nieobecnych hihihi. Agnieszka to powodzenia w staraniach.
Ja już powoli myslami wracam do miasta tzn do powrotu do Wrocka, trzeci tydzien na zwolnieniu leci i skonczy sie migiem, i bedzie trza do roboty wracac... wrrr Marcepanek jakbym mogla bym oddala, mi na razie nie potrzebne (
Pralinka ja tez do tyłu bo prawie dwa tyg, najpierw w szpitalu a pozniej nie mialam ochoty na kompa. zmuszam się do kontaktu z ludzmi bo inaczej moze zle ze mna byc... ale nie poddam sie chocciaz to bardzo trudna walka.
w ciagu tych 4 latek to 10 kg przytylam. tak w zaokraglenniu... w dół oczywiscie...