Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ostatnio się śmiałam że ja mam skurcze a koleżanka co już dwa tygodnie temu urodzić powinna nie ma ani jednego
To by się przydało takie urządzonko - ja bym ci te 10 kg z pocałowaniem ręki oddała
A Tysi skurcze bo dalej urodzić bidula nie może - dzisiaj miała pierwszy skurcz bo to co wcześniej brała za skurcze okazało się że jej brzuch się stawiał a nie skurcze miała
A już 12 dni po terminie dziewuszka - ma mieć synka i tak jak ty jest drobniutka dziewczynka chociaż w ciąży 14 kg przybrała i przed ciążą normalną wagę miała. Tyle ze te bioderka ma jak dziecko :-( Ciężki poród będzie miała niestety :-(
Witaj pallissa. Sądzę że najlepiej ufać sobie :-) a testy owu traktować jako wspomagacze do tego dużo bobosexu i cierpliwości.
A ja już mam o rozmiar biust większy i zatrzymuję wodę na brzuchu, po jedzeniu robi mi się balonik i nie schodzi do rana
I nadal nie wiem czy to na fasolkę czy na @. Tzn. wiem, czuję ale 100 nie mam ;-)
szaleć to szaleć.