reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Maggy :):):) - ja zawsze miałam tak ze budziłam sie na jedzonko i siku ale zaraz zasypiałam a dzisiaj to była jedna wielka męka ...myślałam ze zwariuje :( ..... ale podobno przychodzi w ciąży taki okres ze sa kłopoty ze snem :(
Dziewczynki zaczynam dzisiaj 5 miesiąc :) leci jak nie powiem co :) ale sie ciesze:)
przychodzi???? nawet mnie nie strasz, bo ja od kilku dni takie problemy mam, ze wlansie nie spie po 3-4h w nocy... no nic.. trzeba sie bedzie przyzwyczaic ;) a moze sie to zmieni, bo w poniedzialek wracam do pracy, wiec. bede bardziej zmeczona ;)

juz 5-ty miesiac.... niesamowite jak ten czas leci... szok normalnie... oby u mnie tez tak szybko zlecialo ;)

krakowianka- to faktycznie niezla jazda z tymi mail'ami... ja nawet nie chce myslec, co by bylo gdyby u mnie skasowali.... masakra by byla :D

marcepanek- i Ty bedziesz miec brzusio :) jak to mowisz "pileczke" :)

nika- wlasnie mam nadzieje, ze pomoze bo to ostatnia deska ratunku dla mnie :D w pracy musze byc przytomna, chyba ze pojde spac do kuchni :D

reklama
Maggy - nie strasze :) wiem od koleżanek które są już dalej z ciążą niż my :p:p:p nie sypiaja w nocy a odsypiaja w dzień .... nioo 5 już :):):)
Kochane ide pozmywać po obiadku :) potem z tym szatankiem na spacer i na drzemkę :) zajrzę do was później :):):) buziaczki :*

czesc dziewczyny :)
jak tam u was weekend sie zaczal? ja jutro wyjezdzam na urlop, wiec przez tydzien nie bede miec netu, ale jak wroce to sie dopomne uprzejmie o najwazniejsze newsy :)
wiecie tak sobie pomyslalam, czas tak szybko leci, niedlugo bedziemy wszystkie mamami, a pozniej bedziemy sobie pisac o postepach rozowju dzieciaczkow i pewnie ani sie obejrzymy mina z 3 latka i bedziemy pisac, co ktora robi w domu w wolnym czasie po odwiezieniu dziecka do przedszkola itp ;)

SZCZĘŚLIWA buziaczki:-)

MARCEPANEK szczuplusia jesteś to brzuszek będzie jak piłeczka:tak::tak: Już niedługo słońce się doczekasz:tak::tak:

Idę na huśtawką z Pati bo mi żyć nie da a nie chce z nikim innym tylko ze mną:sorry2:

PYSIA GDZIE JESTEŚ?????????????????????????????????

maggy - nie przejmuj się - bezsenność zacznie mijać :tak: mi powoli zaczyna mijać więc nie ma tragedii. Z Karolą miałam do 5 miesiąca problemy ze snem a potem już mi to wisiało :-D W sumie ciążę pamiętam jak przez sen :-D Bo noc nocą ale w dzień też sporo spałam :-D Chyba na zapas :-D

marcepanek - jezu :szok: dziewczyno ty zacznij jeść bo cię głodzą :szok:

nika - zwracam honor :-D

Idę usypiać moje dziecię zaraz o ile mnie wcześniej coś nie trafi :dry: Obiadek już w brzuszku więc można się zdrzemnąć :-p

Heh taka chyba już moja natura ,że szczupła jestem ,a jeść mogę ile chcę.
Największą mam słabość do słodyczy młodego :-D
sol,nika,maggy ja chętnie przyjmuje każdy kilogram.
Kumpel Toma wczoraj też wyjechał z tekstem ile ty ważysz 35 kilo ? Heh i marzy mi się wreszcie przytyć. Zobaczymy ile pod koniec będę ważyła :-D

Marcyś - chcesz to mogę ci oddać 10kg spokojnie :-D bo teraz mam 70 na liczniku :sorry: Mi ich nie będzie szkoda ale ty zaczniesz jak kobieta wyglądać a nie jak dziecko z Ugandy :-D Przepraszam ale naprawdę mnie przeraziłaś tymi żebrami :no:

Moje dziecię woli się bawić niż iść spać :dry: A mam ją w nosie - idę naprawić sobie głośniczki bo mi się popsuły :-(

Sol nie gniewam się;-) sama wiem ,że tu i tam a w sumie to wszędzie mam za mało. I chętnie te 10kilo poproszę bo tyle bym chciała dokładnie jeszcze mieć.

witam sie popoludniowo pozdrawiam wszystkie dziewczyny nie spamietam waszych nick jest nas bardzo duzo wiec zycze wszystkim mijej soboty,,,ja w tym nowym cyklu uzbroilam sie w testy owulki wiec mam nadzieje ze cos z tego bedzie co myslicie mozna im ufac?????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry