Maran -
Pok - a Ty mieszkasz gdzieś za granicą? Czy w Polsce? No to ładnie - od 8 do 20... Mam nadzieję, że Ci chociaż za nadgodziny płacą!
ja zagramanica - w szwajcarii. nie placa za nadgodziny ale mozna sobie jako wolne odebrac.
dupa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maran -
Pok - a Ty mieszkasz gdzieś za granicą? Czy w Polsce? No to ładnie - od 8 do 20... Mam nadzieję, że Ci chociaż za nadgodziny płacą!
No, to tyle przynajmniej... Ale powinni płacić za nadgodziny! Kurczę, coraz częściej się trafiają niewolnicze warunki pracy...ja zagramanica - w szwajcarii. nie placa za nadgodziny ale mozna sobie jako wolne odebrac.
dupa
Dzięki, Krakowianka! Ja się cieszę, że zrezygnowałam przed podpisaniem kontraktu! No, i poza tym lipa ta praca, więc nic nie tracę.
Mary-beth - przykro mi, że praca się okazała niewypałem... Będę trzymać kciuki, żebyś szybko znalazła inną - taką, z której będziesz naprawdę mogła być zadowolona.
Dobranoc.![]()