Ewelinko - ale to mogła napisać "słuchaj Aga wypadło mi coś i nie wiem czy dam rade przyjść " można?? można ...tym bardziej ze ona sie już do mnie wybiera od dwóch tygodni a mieszka dwa bloki dalej.....
A to nie jest tez kumpela Twojego eks??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelinko - ale to mogła napisać "słuchaj Aga wypadło mi coś i nie wiem czy dam rade przyjść " można?? można ...tym bardziej ze ona sie już do mnie wybiera od dwóch tygodni a mieszka dwa bloki dalej.....
Ewelinko - nioo może ma nie po drodze .... w każdym razie jak dzisiaj nie przyjdzie nie bede już jej zapraszać ..... poprostu bedzie chciała to niech przyjdzie i już ..... wiesz dla mnie pewne robotki w domu są uciążliwe ....mam takie łóżko ciężkie gdzie trzeba sie nieźle nameczyc zeby je złożyć a to ogromny wysiłek wiec ja go sama nie składam tylko czekam aż rodzice wrócą i tata mi je składa a ze nie chciałam zeby było z betami na wierzchu to je złożyłam sama ....nameczyłam sie ale chce zeby w miare było czysto a tu klaps ....ehhhh....
Ewelinko - wiedziałam
Nic kochane uciekam musze wyskoczyć do sklepu i zabrać sie za obiadekzajrze do was później
Buziaczki od Brzuchatki:*:*
Ewcia, jak to nie pozwolił?????????????????????????????????????????????
Cieszę się, że kawusie smakowały ;-)