A ja znów się tylko z wami witam i zmykam do pracy, może wieczorkiem tu wpadnę. Wczoraj cały dzień źle się czułam, mdliło mnie i słabo mi się robiło eh
Mama pobrała mi krew na betę i dzisiaj już będą wyniki... Boję się bardzo, mam nadzieję, że zobaczę wynik dodatni... Pozdrawiam was dziewczynki gorąco. Miłego dnia życzę, trzymajcie za mnie kciuki...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U
użytkowniczka usunieta
Gość
Sol- ja wlasnie tez mam pileczke z przodu.. i powiem Ci ze tak chyba faktycznie lepiej bo bede miala prawdopodobnie mniej problemow ze zrzuceniem wagi... ale to wszystko sie okaze w praniuA póki co nie przytyłam nicA wiesz ze są różne rodzaje brzuszków
Koleżanka moja na przykład ma brzuch rozlany na boczki a ja mam piłeczkę do przodu
Wg mnie taki jest ładniejszy i bardziej kształtny
A kat C jeszcze nie potrzeba
![]()
MagdalenaMisia - ja jeszcze mam problem z drugimi imionami ..... tzn na razie mam Xavier Kuba i Maja Magdalenaale może mi sie jeszcze odwidzieć hi hi
jaewa- spokojnie nie pierwszy raz i na pewno nie ostatni
ok, uciekam do pracy... niestety juz po 7, a ja jeszcze ogarnac pokoj musze.... buziaki i milego dnia..
P.S. czuje sie super i dzisiaj zaczynam 10-ty tydzien juz
Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć Kobitki
)
Ja się tylko przywitam i zaraz uciekam do głupiej piwnicy
(
Chciałam was wczoraj poczytac ale mi neta wywalilo i dooopa...
Dziś trochę nadrobilam ale malo bo muszę lecieć
Jaewa nie martw się napewno się pogodzicie jak S przyjedzie! Zreszta godzenie się jest fajneeeee:-) A płaczliwa pewnie jesteś przez hormony po tabsach... Także daj sobie czas i zobaczysz że się unormuje!
Maggy gratuluję początku 10 tygodnia
) I kurcze jak to leci...
Misia pisałaś o dekoracjach kościelnych. U mnie też mialo byc tak że wszystkie pary się zrzucą ale potem wyszlo na to że te końcowe pary stwierdziły że i tak im zostaną dekoracjie po tych wcześniejszych i się nei zrzucają... Wkurzylam się i zabrałam swoje wypożyczone dekoracjie i chałę mieli!
A ja wczoraj byłam na rodzinnym grilu i byla tez ta siostra moja z malutkim synusiem - prawie 6 miesięcy. I on się tak ślicznie przytulał!! tylko ja się troche bałam bo te wszystkie rurki od sondy i pompy... i dezynfekować się trzeba przed dotykanie go... ale i tak jest slodziutki! I wiecie co? Wogóle nei płacze! I caly czas by sie bawił albo gadał a jak jest na rękach to tak się rozgląda wszędzie
Miłego dnia
Ja się tylko przywitam i zaraz uciekam do głupiej piwnicy
Chciałam was wczoraj poczytac ale mi neta wywalilo i dooopa...
Dziś trochę nadrobilam ale malo bo muszę lecieć
Jaewa nie martw się napewno się pogodzicie jak S przyjedzie! Zreszta godzenie się jest fajneeeee:-) A płaczliwa pewnie jesteś przez hormony po tabsach... Także daj sobie czas i zobaczysz że się unormuje!
Maggy gratuluję początku 10 tygodnia
Misia pisałaś o dekoracjach kościelnych. U mnie też mialo byc tak że wszystkie pary się zrzucą ale potem wyszlo na to że te końcowe pary stwierdziły że i tak im zostaną dekoracjie po tych wcześniejszych i się nei zrzucają... Wkurzylam się i zabrałam swoje wypożyczone dekoracjie i chałę mieli!

A ja wczoraj byłam na rodzinnym grilu i byla tez ta siostra moja z malutkim synusiem - prawie 6 miesięcy. I on się tak ślicznie przytulał!! tylko ja się troche bałam bo te wszystkie rurki od sondy i pompy... i dezynfekować się trzeba przed dotykanie go... ale i tak jest slodziutki! I wiecie co? Wogóle nei płacze! I caly czas by sie bawił albo gadał a jak jest na rękach to tak się rozgląda wszędzie
Miłego dnia
J
jaewa
Gość
Maggy ciesze sie ze czujesz sie dobrze
I ciesze sie tez ze fasolinka ladnie rosnie 
Nie wiem smutno mi jakos dzisiaj....Ale co tam juz Wam nie smece.
Monia kochana ja juz nie wiem...Wy tez sie czasami klocicie? My jakos ostatnio do porozumienia dojsc nie mozemy ale bedzie ok....ech.
Nie martw sie Ty tez bedziesz miala za troche takiego malego szkraba co sie bedzie do Ciebie przytulal
Pieknego dnia Kochane :*
Nie wiem smutno mi jakos dzisiaj....Ale co tam juz Wam nie smece.
Monia kochana ja juz nie wiem...Wy tez sie czasami klocicie? My jakos ostatnio do porozumienia dojsc nie mozemy ale bedzie ok....ech.
Nie martw sie Ty tez bedziesz miala za troche takiego malego szkraba co sie bedzie do Ciebie przytulal
Pieknego dnia Kochane :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewus my się bardzo często kłócimy... Czasem sa takie okresy... a czasem przez dosyc długi okres jest idealnie... Tak ta juz chyba bywa...
Ja wiem że ja kiedyś też będę tulic moje maleństwo
) A dzięki siostrzeńcowi coraz mniej się boję dzieci takich malutkich
Ja wiem że ja kiedyś też będę tulic moje maleństwo
mama05
prrrryy szaaaalona :))
czesc kochane... [FONT="]
[/FONT]wczoraj spalam w dzien 1,5 godz .i myslalam ,ze w nocy bede sie meczyc,ale nie spalam calą noc i jeszcze bym spala [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]...takie u nas cisnienie
Zuza w przedszkolu,Domi jeszcze spi,ja po sniadanku teraz kawka... [FONT="]
[/FONT]
jak Domi wstanie ,posprzatam dom i jedziemy na zakupy spazywcze..
życze wszystkim lejdis milusiego dnia!!!

Zuza w przedszkolu,Domi jeszcze spi,ja po sniadanku teraz kawka... [FONT="]

jak Domi wstanie ,posprzatam dom i jedziemy na zakupy spazywcze..
życze wszystkim lejdis milusiego dnia!!!
J
jaewa
Gość
Monia wiesz czasami sie czlowiek sie stara a czasami wszystko wychodzi inaczej....
Ja sama nie wiem co dzisiaj ze soba zrobic...Moze sobie popatrze na jakies letnie ciuchy na Allegro bo sa przeceny w Polsce a paczke zawsze mi rodzinka moze podeslac
Mama witaj Kochana
Ja sama nie wiem co dzisiaj ze soba zrobic...Moze sobie popatrze na jakies letnie ciuchy na Allegro bo sa przeceny w Polsce a paczke zawsze mi rodzinka moze podeslac
Mama witaj Kochana
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
hejka dziewczeta
melduje sie na dobry poczatek tego tyg jeszcze w dwupaku
dla Starających cotygodniowa porcja fluidkow
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja rozpoczynam ostatni tydzien pracy przed macierzynskim
no i w paitek core na dni otwarte do przedszkola chcialabym zawiesc
milego dnia
melduje sie na dobry poczatek tego tyg jeszcze w dwupaku
dla Starających cotygodniowa porcja fluidkow
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a ja rozpoczynam ostatni tydzien pracy przed macierzynskim
no i w paitek core na dni otwarte do przedszkola chcialabym zawiesc
milego dnia
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MONIA- JAEWA- cześć kochane;-)
DOROTKA- dziekuje za porcje ~~~~~~~~~~~~~~~~ nam staraczkom jest to bardzo potrzebne. a Ty jestes dzielna kobietka-do konca pracujesz-szacunek!! zajmujesz sie córcią-wspaniale a za chwile bedziesz miala kolejną kruszynkę do opieki-to sie chwali!!!!
ja tez mam tza tydzien drzwi otwarte od 23 do 27 od 9 rano do 12. takze Domi na pewno bedzie szczesliwy
wstal mój synek-byly przytulasy u mamy w lóżku i co chwile slyszalam -mamo jesteś pięęęękna-moj slodziak maly!!! [FONT="]
[/FONT] a teraz mi śpiewa [FONT="]
[/FONT]
DOROTKA- dziekuje za porcje ~~~~~~~~~~~~~~~~ nam staraczkom jest to bardzo potrzebne. a Ty jestes dzielna kobietka-do konca pracujesz-szacunek!! zajmujesz sie córcią-wspaniale a za chwile bedziesz miala kolejną kruszynkę do opieki-to sie chwali!!!!
ja tez mam tza tydzien drzwi otwarte od 23 do 27 od 9 rano do 12. takze Domi na pewno bedzie szczesliwy

wstal mój synek-byly przytulasy u mamy w lóżku i co chwile slyszalam -mamo jesteś pięęęękna-moj slodziak maly!!! [FONT="]

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: