Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No tak, a ja miałam robic spagetti, makaron ugotowałam, mielone podsamzyłam a sosu nie kupiłam ... oh ! wściekne się, M zaraz wróci z parcy a ja nie mam mu co jesc dać ... wrrr !
Hey dziewczynki ale miałam weekend fatalny nawet nie miałam jak popisać z wami:-(koleżanke w ciąży zostawił chłopak i cały weekend mi u mnie przepłakała a w ogóle to niedobrze mi ale takie mdłości to ja mogę mieć hehe :-) ściskam was kochane bardzo idę nadrabiać co tam napisałyście :-) Misia kochana trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& oby się udało
Julitka takie mdłości to na pewno sama przyjemność Delektuj się nimi hi hi będziesz je na pewno dobrze wspominać
Kurczę ustawiłam sobie suwaczek dni płodnych ale są cykle tylko do 37 dni a mój ostatni ostatnio miał aż 39 dni, ale przynajmniej mniej więcej mi pokazuję...