Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
szczęśliwa - hahahahah jaki kork ze mnie, rzeczywiście na suwaczku ... hahahahha jakaś roztrzepana jestem osttanio wybacz A mamie z całego serducha zyczę Rysia
Misia - ja jeszcze mam problem z drugimi imionami ..... tzn na razie mam Xavier Kuba i Maja Magdalena ale może mi sie jeszcze odwidzieć hi hi Sorki za pomyłkę wybaczysz??
szczęśliwa - no bo to prawda, zem kork Mojej siorce też się odmieniło przed samym porodem misia- o widze powrót do tradycyjnych imion i bardzo mi się to podoba, nawet się ostatnio nad Michałkiem zastanawiałam, dla dziewczynki Jagoda Róża albo Laura ....
Korku mój P ja mam siostrzeńca Michała - fajne imie oooo i Laura też Misia - ja jak nie byłam jeszcze w ciąży tzn od planowania byłam co miesiąc hi hi tak mi sie wydawało to już miałam wymyślone imiona .... ale sie troche zmieniło
My dla dziewczynki myśleliśmy jeszcze nad Magdą, Aleksandrą, Zuzia i Wiktorią ale wybralismy Karolinkę. Jeżeli chodzi o chłopca to ja myślałam jeszcze na Kubusiem ale, że mój Misio nie chcial to będzie Wojtus bo też mi się bardzo podoba:-)
przepraszam za posty pod postami ale strasznie na szybko pisałam. obiecuje poprawę!
ja wyprasowalam 15 koszul (sic!), jeszcze ze 3 i po koszulach. za to ze 40 t-shirtow leży zgniecionych w torbie. szlag by to...
P. zrobil przepyszna kolacje - szpinak surowy z sosem balsamicznym, makaron z sosem szpinakowym z wczorajszych pierogow i makaron z krewetkami (+cebulka, kolendra i jakies inne frykasy). palce lizac!
a w temacie: dla dziewczynki: Iza (mala Izunia, dorosla Izabela), dla chlopca wojtek albo jas albo krzys albo kuba albo szymek albo filip