- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
motylek1135
Gość
O, to dobra
No ja też mam nadzieję, że ci przyniosą tą pizze ciepłą

Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Misia - ja gdyby nie te zasłabnięcia i czasme mdłości lekkie bardzo nie odczuwam nic z przykrych rzeczy w ciązy 

czasami nawet mam takiego powera ze sprzątam jak oszalała
pizza mniam 
ja uwielbiam POLLO - z kurczakiem
Helooooooooooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
Mam czas i "siłę" by wreszcie do Was zajżeć ... Bardzo mi sie za Wami tęskniło, dzis będę z Wami godzinkę, więc wreszcie sobie porozmawiamy. Co u Was kochane, widze mnóstwo nowych staraczek ... Mama proszę o streszczenie ....
szczesliwa - to juz 20 tydzien, jak się czujesz skarbie ?
Mam czas i "siłę" by wreszcie do Was zajżeć ... Bardzo mi sie za Wami tęskniło, dzis będę z Wami godzinkę, więc wreszcie sobie porozmawiamy. Co u Was kochane, widze mnóstwo nowych staraczek ... Mama proszę o streszczenie ....
szczesliwa - to juz 20 tydzien, jak się czujesz skarbie ?
Pizza doszła ciepła ale i tak odgrzewam bo uwielbiam bardzo ciepłe jedzonko jeść
Szczęsliwa powiem Ci szczerze, że takie mdłości, których przyczyną jest dzidziuś są pewnie czymś "wyjątkowym".
Na pewno nie zbyt przyjemnym ale czymś specjalnym. Dzidziuś daje znać,że się udomowia:-):-):-)

Szczęsliwa powiem Ci szczerze, że takie mdłości, których przyczyną jest dzidziuś są pewnie czymś "wyjątkowym".
Na pewno nie zbyt przyjemnym ale czymś specjalnym. Dzidziuś daje znać,że się udomowia:-):-):-)
M
motylek1135
Gość
MISIA to dobrze, ale sie naczekałaś...

Szczerze to ja mdłości miałam bardzo krótko ale jakie..

Szczerze to ja mdłości miałam bardzo krótko ale jakie..

Szczęśliwa25
Nagapalma - czesc słoneczko ..... no już 20 tydzień 
czuje sie dobrze maleństwo kopie już fajnie ...... a co u Ciebie ??
Misia - to smacznego
....
Misia - to smacznego
A u mnie juz lepiej, przestałam mysleć i znowu czekam na @ boli niemiłosiernie i troche sie spoznia, ale to po tych krwawieniach się pewnie rozregulowało, kurde my kobitki, to mamy przechlapane. Za dwa tygodnie wybieramy się z mężulem na weselicho, a następnie jedziemy na tydzien do Chorwacji, może wreszcie coś z tego wyniknie 
Szczęśliwa25
Nagapalma - no to kochana ja mam nadzieje ze z tego wyniknie fasolinka 
ciesze sie ze wrzuciłaś na luz ... nie jest łatwo ale wiem po sobie daje efekty 

reklama
S
Sol
Gość
misia - miałam Ci wcześniej napisać ale mnie mąż zaczął szpiegować
My mieliśmy problem z ustrojeniem kościoła bo dużo przed nami termin zamówiła inna para ale na 15.00 a my na 13.00 tyle że oni chcieli kwiaty białe i odcienie różowego (byle nie kwiaty róż) a my kremy i bordo (właśnie róże)
Krótka rozmowa i stanęło na kremach, bladym różu i gdzieniegdzie bordach ( róże i cośtam krem, bordowe róże i różowe jakieś inne kwiatuszki)
Biedna była kwiaciarka bo ustalenie co do kolorystyki zmieniło się zaledwie kilak dni przed ślubem i musiała zamawiać na nowo zupełnie inne kwiaty żeby to jakoś spójnie wyglądało
Kosztami się podzieliliśmy po równo. Ale udało się dogadać bez większych problemów 
pok - używaj opcji "edytuj" zamiast pisać posta pod postem
Karola wróciła od dziadków z torbą zabawek i domkiem dla lalek barbie
Idę się powiesić
Bo to oznacza ze będzie trzeba zacząć Karoli lalki Barbie kupować a ja ich nie znoszę
ehh... może tata z siostrą nas wspomogą bo podobno Tusi przeszła zabawa lalkami a miała ich sporo. Za to będę musiała dzisiaj wziąć igłę z nitką bo jedna lala jest naga i trzeba jej ubranko uszyć 

pok - używaj opcji "edytuj" zamiast pisać posta pod postem
Karola wróciła od dziadków z torbą zabawek i domkiem dla lalek barbie

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: