reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Misia - ja gdyby nie te zasłabnięcia i czasme mdłości lekkie bardzo nie odczuwam nic z przykrych rzeczy w ciązy :):):) czasami nawet mam takiego powera ze sprzątam jak oszalała :) pizza mniam :):) ja uwielbiam POLLO - z kurczakiem:)

Helooooooooooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
Mam czas i "siłę" by wreszcie do Was zajżeć ... Bardzo mi sie za Wami tęskniło, dzis będę z Wami godzinkę, więc wreszcie sobie porozmawiamy. Co u Was kochane, widze mnóstwo nowych staraczek ... Mama proszę o streszczenie ....
szczesliwa - to juz 20 tydzien, jak się czujesz skarbie ?

Pizza doszła ciepła ale i tak odgrzewam bo uwielbiam bardzo ciepłe jedzonko jeść:happy:
Szczęsliwa powiem Ci szczerze, że takie mdłości, których przyczyną jest dzidziuś są pewnie czymś "wyjątkowym".
Na pewno nie zbyt przyjemnym ale czymś specjalnym. Dzidziuś daje znać,że się udomowia:-):-):-)

MISIA to dobrze, ale sie naczekałaś...:happy::happy:
Szczerze to ja mdłości miałam bardzo krótko ale jakie..:crazy:

Nagapalma - czesc słoneczko ..... no już 20 tydzień :):) czuje sie dobrze maleństwo kopie już fajnie ...... a co u Ciebie ??
Misia - to smacznego:):) ....

A u mnie juz lepiej, przestałam mysleć i znowu czekam na @ boli niemiłosiernie i troche sie spoznia, ale to po tych krwawieniach się pewnie rozregulowało, kurde my kobitki, to mamy przechlapane. Za dwa tygodnie wybieramy się z mężulem na weselicho, a następnie jedziemy na tydzien do Chorwacji, może wreszcie coś z tego wyniknie :D

Nagapalma - no to kochana ja mam nadzieje ze z tego wyniknie fasolinka :):) ciesze sie ze wrzuciłaś na luz ... nie jest łatwo ale wiem po sobie daje efekty :):):)

reklama
misia - miałam Ci wcześniej napisać ale mnie mąż zaczął szpiegować :-D My mieliśmy problem z ustrojeniem kościoła bo dużo przed nami termin zamówiła inna para ale na 15.00 a my na 13.00 tyle że oni chcieli kwiaty białe i odcienie różowego (byle nie kwiaty róż) a my kremy i bordo (właśnie róże) :-D Krótka rozmowa i stanęło na kremach, bladym różu i gdzieniegdzie bordach ( róże i cośtam krem, bordowe róże i różowe jakieś inne kwiatuszki) :-D Biedna była kwiaciarka bo ustalenie co do kolorystyki zmieniło się zaledwie kilak dni przed ślubem i musiała zamawiać na nowo zupełnie inne kwiaty żeby to jakoś spójnie wyglądało :-D Kosztami się podzieliliśmy po równo. Ale udało się dogadać bez większych problemów :tak:

pok - używaj opcji "edytuj" zamiast pisać posta pod postem

Karola wróciła od dziadków z torbą zabawek i domkiem dla lalek barbie :no: Idę się powiesić :dry: Bo to oznacza ze będzie trzeba zacząć Karoli lalki Barbie kupować a ja ich nie znoszę :dry: ehh... może tata z siostrą nas wspomogą bo podobno Tusi przeszła zabawa lalkami a miała ich sporo. Za to będę musiała dzisiaj wziąć igłę z nitką bo jedna lala jest naga i trzeba jej ubranko uszyć :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry