reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Marylka ładnie Ci w rumieńcu i na prawdę się mijamy a potem szytam szybko i nie zawsze pamiętam co u kogo słychać... łejp skleroza.
Kala witaj
Bunia trzymam &&&&&&&&&&&&&zaciśnięte , mieli w końcu po urlopie Cie przyjąć nasza podrózniczko.

reklama
kalamandyna my sie staramy teraz piąty cykl - ale zleciało a ile to dokładnie m-cy i dni widac na moim suwaczku :)

Witaj Kalamandyna :)

Ja za troche bede spadac pewnie zeby Wam tu nie smecic....
Humor mam do bani, chyba najlepiej zrobie jak sie szybciej spac poloze :)

Jaewa 5 dni to normalnie, ja nie mam pojęcia jak to u mnie teraz będzie wyglądało, mam nadzieję, ze ędzie owulka w tym cyklu. Głaszczę cię po główce , nie smutajsie kochana. Ja jak pokłóce się z Polem nie mogę zasnąć i czytam po nocach a ty jak możesz smutek przespać to lulaj.

jaewa hejka:)
kalamandyna dziękuję :-D i witam również :tak:

Dziś stwierdziłam że jestem stuknięta.
Pogoda u nas typowo jesienna.Wieje,pada i jest zimno :eek:
...a Ja już zaczynam myśleć o Świętach Bożego Narodzenia hehe:szok: a to dla tego pewnie że bardzo chcę aby było lato ale kolejnego roku :tak:

Wisienka Slonce ja myslalam ze my sie tylko tak klocimy a to chyba normalne czasami wsrod par....
Nie martw sie Kochana owulka pewnie bedzie juz w tym miesiacu, ja tez na moja po ciuchu w tym licze bo to juz 2 cykl po odstawieniu anty.
No nic zobaczymy jak bedzie. Tak czy siak trzymam &&&&& za nas obie i wszystkie tutaj :)

Marylka ładnie Ci w rumieńcu i na prawdę się mijamy a potem szytam szybko i nie zawsze pamiętam co u kogo słychać... łejp skleroza.
Kala witaj
Bunia trzymam &&&&&&&&&&&&&zaciśnięte , mieli w końcu po urlopie Cie przyjąć nasza podrózniczko.
masz racje niestety sie mijamy :(:(:( ale spoko ja tez jestem jedna wielka skleroza :):)

Buniu hellloł :):):):) mam nadzieje że jednak zadzwonią z tej firmy z dobrymi wieściami i ze gardeło szybko przestanie boleć i że wogule szybko odchorujeesz wakacje :)

reklama
Marylka- nie widziałam suwaczka. Mam nadzieje, że niedługo Wam już się uda. Ubezpieczona jakby co już jesteś, ja jeszcze nie.

Aga- u nas zapowiadają taka jesienna pogodę,za około 2 tyg, ale to tylko prognozy. Szkoda, bo ja lubię lato.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry