reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewcia no wiem ale mam nadzieje, że ten cykl też mniej więcej będzie taki :zawstydzona/y::zawstydzona/y: A to ciul :-D:-D:-D
Wisieńka, dolce gusto krups? Mi się podoba philips senseo na kapsułki ale nie wiem czy warto... W sumie sam ekspres 100zl kosztuje ten tańszy, bo nowszy 600zł, a tyle to bym nie dała

reklama
MUSIA- to smacznego rosolku jutro;-) [FONT=&quot]
d030.gif
[/FONT]
SOL- ja z Zuza czulam w 18 tyg,ciazy juz takie ewidentne ruchy a z Domisiem w 17 tyg.ciąży... a kiedy masz teraz wizyte???jakos we wrzesniu chyba..? [FONT=&quot]
n020.gif
[/FONT]

musia - zdecydowanie bezpieczniejsze :tak:

mama - powinnam w zeszłym tygodniu ale idę 7 września po 20 tc na połówkowe. Ostatni raz byłam w 13 tc :-(

No i jak lunęło :-D Piękna burza a jak strzela i grzmi :-D Kocham taką pogodę :-D

Mój synek się obudził, ubiorę go i idziemy po te czopki. Zrobiło się znośnie na dworzu więc może jeszcze na malutki spacerek pójdziemy.;-)
Jak przyjdę to może uda mi się wstawić jakąs jego fotkę, jak chcecie oczywiście.:-p

Musia ja chcę zobaczyć Twoje małe wielkie szczęście :tak::tak::tak:

Sol u mnie się zanosi na deszcz, no zobaczymy :-D:-D:-D

Cześć kochane dziś się tylko przywitam bo padam na pysk - niedawno wróciliśmy - było super - jutro zajrzę na dłużej bo dziś juz nie mam siły :zawstydzona/y:

U mnie leje od jakichś 3 godzin i burze krążą - jak ja się boję burzy!!!!!!:szok::szok::szok:A jeszcze podobno maja dzisiaj u mnie przejść jakies nawałnice...maaaasaaakra!!!!!:szok::szok::no::no:
No i oczywiście czekam niecierpliwie jeszcze ponad tydzień - ale raczej nic nie przeczuwam...ehh....raczej watpię, że tym razem się uda....:-:)-:)-(

Monisia też nie cierpię burzy :-:)-(
Wlasnie się zerwał okropny wiatr eh zmykam zaraz chyba stąd, żeby w kompa mi nie pierdyknęło.... Byłam po kfffiatka na balkonie to myslalam, że mnie ten wiatr porwie :szok::szok::szok::szok:

SOL- spokojnie,poczekaj jeszcze tydzien i powinnas poczuc-masz to urzadzenie do sluchania serduszka wiec wiesz ,ze z maluchem wszystko si:tak:
SORBUS- powitac kochana,najwazniejsze,ze juz w domku jestescie-ze szczesliwie dojechaliscie

MUSIA- czekamy na fotke

MONISIA- co to za postawa:wściekła/y:!!!trzeba wierzyc!!!:-D:-D

reklama
Wróciłam z Patrykiem bo wiać strasznie zaczęło i bałam się, że mi go zawieje. Kupiłam te czopki Viburcol noi zobaczymy, będziemy stosować.

Oto moje dziecię sprzed paru miesięcy (niestety nie mam aktualnej fotki):

A jutro zrobie aktualną fotkę to wrzuce może coś:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry