reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL- spokojnie,poczekaj jeszcze tydzien i powinnas poczuc-masz to urzadzenie do sluchania serduszka wiec wiesz ,ze z maluchem wszystko si:tak:
SORBUS- powitac kochana,najwazniejsze,ze juz w domku jestescie-ze szczesliwie dojechaliscie

MUSIA- czekamy na fotke

MONISIA- co to za postawa:wściekła/y:!!!trzeba wierzyc!!!:-D:-D

MAMA - wiem Kochana że trzeba wierzyć, ale ja się wole nie nastawiać, bo nie mam juz siły....

reklama
mama - tylko to mnie trzyma przy zdrowych zmysłach :sorry: A muszę kupić mu baterie bo M zapomniał wyłączyć i się rozładowała :-(

monisia - trzymam kciuki - może będzie dobrze :-) A masz rację - lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło zawieść :sorry: Ale nadzieję ze może być dobrze trzeba mieć zawsze :tak:

Małż wziął taksówkę i przestało padać :-p Kochana natura :-D

MUSIA- to sa homeopatyczne wiec nie uzalezniaja i mozesz podawac w takich odstepach jak tam jest napisane-sa drogie ,ale watro:tak:a Slodziak Maly uroczy!!

kochane ja zmykam-burza u nas a ja panikara i zaraz wylączam wszystko co moge z kontaktu....Tomi skonczyl klaść plytki,ale juz pada i nie zafuguje dzis:sorry:no nic,najwazniejsze,ze juz sa plytki.

o nie spadam,ale sie blyska....ale grzmi...

mama to dobrze, że nie uzależniają i są bezpieczne:tak: Napisane jest, że od 1 dnia życia można podawać i do 2 na dzień. U nas niestety nawet wiatr ustał. Lekka burzyczka mogłaby przyjść:sorry:

Juz nawet nie wypatruję objawów - bo to jest bez sensu... ile razy były takie że szok i nic....:angry::angry::angry:Teraz tez niby piersi mnie bola jak na nich leże, ale to przeciez chyba normalne i kłuje z lewej strony, ale tak mam co miesiąc, więc....ehh...szkoda gadać!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W ogóle to mam jakiś gęsty żółty śluz....ostatnio n ie miałam....ale to tez chyba normalne przed @?????

Ostatnia edycja:
monisia no to nie denerwuj się;-). Ja o Patryczka starałam się pół roku. I przyznam że warto było czekać. Doskonale cię rozumiem, bo ja też taka jestem.:tak: I jeszcze gorzej miałam niż ty, podziwiam mojego męża że nie zwariował ze mną:-D:-D Pamiętam jak zaczęłam po 2 miesiącach starań płakać że bezpłodna jestem:-D:-D. Ale ogólnie to ja spokojny człowiek jestem, tylko że wtedy byłam przed @.

MUSIA- ja zawsze jak byla potrzeba uzywalam na noc czyli 1 po kapaniu a drugi w razie potrzeby w nocy-w dzien po przespanej nocy jakos sie znosi to marudzenie czy jak tam dziecko przechodzi zabkowanie...ale w nocy to dobrze jest sie wyspac no nie??;-)Zuza miala 2 luzne kupki i zab:tak:a Domi przy kilku ząbkach dostawal Viburcol-poza tym on jest tez dobry przy goraczce ,po szczepieniach...wycisza,uspokaja dziecko...

SOL- bedzie dobrze:tak:w koncu dzidzia da znac kopniakiem.
MONISIA- ach te objawy-ja 2 cykle temu mialam 120% i nic z tego-beta 0 wiec ja tez juz nic nie wyszukuje

no to brykam do jutra!!

reklama
Witam po tygodniowej przerwę!!
Dzisiaj chyba nie nadrobię co u Was. Od jutra będzie więcej czasu na zagladanie na bb
Miłego wieczoru wszystkim bez wyjątku życzę!!!Buźka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry