już się uspokoiłam... Dowiedziałam się o wynikach w pracy i później było ciężko doprowadzić się do stanu używalności... tak myślimy, że może zaczniemy od nowa w przyszłym roku w wakacje nasze staranka... W sumie mamy jeszcze dużo czasu na dzidziusia... Jesteśmy jeszcze młodzi więc damy radę... Na razie za miesiąc ślub i czas zapiąć wszystko na ostatni guzik
fajnie, że mogę wam się wyżalić...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
M
musia05
Gość
Szczęśliwa hejoo;-)
nati jak potrzebujesz, to zrób sobie przerwę
nati jak potrzebujesz, to zrób sobie przerwę

M
musia05
Gość
neti to tylko rozpuszczalna z masą mleka 1/2, więc nie sądze żeby mnie bardzo na nogi postawiło;-)
Szczęśliwa25
Mamusia Kubusia :)
Musia - hejka

neti - głowa do góry .... bedzie dobrze
neti - głowa do góry .... bedzie dobrze
ewula00
szczęśliwa ;)
Witam serdecznie wszystkie staraczki. Chciałabym do was dołączyć. Początkowo planowaliśmy z mężem jeszcze troche poczekać, piszę więc jednocześnie również na mamach w 2012. Ostatecznie zdecydowaliśmy sie nie czekać
. Mam nadzieję, że wszystko się uda, mam troche problemów z cyklem, ale jestem dobrej myśli.
Czytam już nasze forum od kilku miesięcy i wiem, że najważniejsze to nie tracić nadzieji i optymizmu:-). Pozdrawiam was serdecznie. Zwłaszcza te z was, które znam już z innych wątków
Trzymam za was kciuki

Czytam już nasze forum od kilku miesięcy i wiem, że najważniejsze to nie tracić nadzieji i optymizmu:-). Pozdrawiam was serdecznie. Zwłaszcza te z was, które znam już z innych wątków

Trzymam za was kciuki
M
musia05
Gość
neti no w przytulankach to mowy nie ma
ewula witaj

ewula witaj
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: