reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dobry wieczor Kochane. Jednak jeste, ale trocke pozno :-(
Wyobrazcie sobie, ze zepsul mi sie samochod i musialam go zostawic na parkingu w centrum handowym bo tam pracuje:-( Na szczescie Mikus po mnie przyjechal. A jeszcze taka burza:-( kurde... :wściekła/y:

Za to dzisiaj mam chyba najlepszy sluzik i zaraz jakies przytulanki trza ogarnac:sorry::-p

Ale narazie lece Was po czytac i zobaczyc co tu sie dzisiaj dzialo u Nas:happy:

reklama
Witaj Maran Kochana :)

Jak tam sie czujesz ciezaroweczko? :) Mam nadzieje ze humor juz troche Ci sie poprawil?
Jak sie mala spisuje?
Ciesz sie ze za troche jedziesz do Polski :) Oj jak ja bym tak tez chciala!
My lecimy za jakies 3 tyg. na wakacje ale nie do Polski....Chyba dopiero jak cos to w przyszlym roku sie wybierzemy :)

Dobranoc dziewczyny :-) A co to za grobowe nastroje, trzeba się z lata cieszyć i czekać, kochać i doceniać co mamy. Szkoda życia na smuty, udziela się wszystkim taki dół a nikomu nie jest potrzebny.

jakim latem? u mnie pada i pada i to najgorszy rodzaj padania - takie kapanie, wole lanie. i tyle roboty, ze nawet urlopu nie mialam w tym roku tylko tu dzien, tam 2... jest sierpien a ja mam 23 dni urlopu zaleglego. szlag. poza tym 15 cykl leci i sie nie zanosi, chlop zle sie czuje=marudny, od wczoraj prasuje. wrrr

ale w srode siostra do mnie przylatuje 17. letnia to bedzie wesolo! :D

zawsze przed @ mam doly (nawet zanim zaczelam sie starac), i na wszystkich wilkiem patrze i zdarza mi sie plakac bez powodu zupelnie. P. sie smieje, ze pewnie tylko dlatego chce byc w ciazy, zeby sie z tymi przedmiesiaczkowymi ciezarami nie mierzyć. ;-)

buziole

jaewa no u mnie dziś był dzień wnerwiena, męzowi rzecz jasna oberwało sie kilka razy, ale ostatecznie pogodzenie jesteśmy bo ja nienawidze być niepogodzona na noc... :) Ala spi od 20stej póki co dobrze, wiec może dziś w nocy nie będzie źle... mam taką nadzieje... do Polski lecimy 20 wrzesnie ale tylko na 2 tyg bo mężuś nie dostał dłuższego urlopu a i ja musze sie tu stawić na wizyte do szpitala 08.10.10. a tak chciałam posiedziec z miesiąc z rodzicami co by Ala z dziadkami sie zapoznała i ja bym psychicznie odpoczęła, ale życie jest życie i nie zawsze idzie według naszych planów... Dziś u mnie było fatalne ciśnienie... wypiłam 2 kawy bo zwykle jedną pije teraz jak w ciązy jestem, ale dzis nie dało rady i musiałam 2 wypić :) po za tym moje samopoczucie dobre... dolegliwości jakies specjalne mi nie dolegają no i teraz zaczynam powoli wyczekiwać na jakieś pierwsze ruchy... pewnie jeszcze troszke to potrwa nim dzidziuś da znać o sobie ale mimo to czekam.. no to tyle u mnie :)

Maran to super ze masz wizyte w Polsce u lekarza :)
2 tygodnie to niewiele ale zawsze cos! My bylismy w Polsce w zeszlym roku w marcu po prawie 4 letniej przerwie...
Ciesz sie Kochana, wykorzystaj czas na maxa no i ciesz sie ze fasolinka tak pieknie rosnie :)
Jak ja czasami sie z moim pokloce to on nie zawsze chce sie godzic przed spaniem....A ja potem spac nie moge i leze i mysle....
Najlepiej jest duzo rozmawiac i rozwiazywac tak wlasnie problemy tylko ze czasami sie nie da.
Ja poki co ciesze sie ze zblizajacych sie wakacji. Trzeba zmienic otoczenie na jakis czas i moj S tez zapracowany to nerwowy chodzi....
Moze uda sie fasolka na wyjedzie? Ja juz sie nie nastwiam. Starczylo mi nastwianie w 1 miesiacu staran. Teraz mam 2 i wrzucilam na luz bo tylko mnie to stresuje :)

Czytalam ze 2 kawy to nic zlego w ciazy. Byle za mocne nie byly :)

Dziewczyny My tez jak sie poklocimy to nie mozemy spac... :-pA jak juz zasniemy to i tak w nocy sie wtulamy do siebie bo inaczej nie mozemy spac:-p Za kazdym razem inne ustaepuje i sie wtula w drugie :-p

Dziewczyny My tez jak sie poklocimy to nie mozemy spac... :-pA jak juz zasniemy to i tak w nocy sie wtulamy do siebie bo inaczej nie mozemy spac:-p Za kazdym razem inne ustaepuje i sie wtula w drugie :-p

Misia jak my sie klocimy czasami sie godzimy przed snem ale czasami tylko moj S chrapnie mi w odpowiedzi :tak:

no ja to taki wariat jestem, że mężowi na siłe każe sie godzić i nie pozwalam mu zasnąć dopóki nie bedzie zgody, wiec on zawsze ulegnie i zgoda musi być bo inaczej nie bedzie spania ;-)
jaewa nie ma sie co stresować dzidzia sie pojawi w najbardziej odpowiednim czasie :tak: może już na wyjeździe, podczas odpoczynku... :) widzisz Twój luby dużo wyjeżdża i też nie zawsze uda sie trafić w te odpowiednie dni... wiec zadanie utrudnione, ale dacie rade :tak: i będzie dzidzia jak malowana :-D tylko nie stersuj sie, działanka co drugi dzien i już będa II krechy :)

dobra babeczki ja lece do łóżka bo nie wiem jak moja Ala dziś da mi pospać... Śmieszna jest teraz taka bo gadać zaczyna i wszystko powtarza a do tego próbuje sama zdania budować i smiesznie sie jej słucha :) moja kochana mądra dziewczynka :tak:

maran-atha po jakim czasie za fasolkowalas teraz?

Dziewczyny ja mam pytanie bo probuje doszukac sie w internecie ale nie moge znalezc nic konkretnego.
Powiedzcie mi po jakim czasie od zaplodnienia moga pojawic sie juz objawy ciazy? Jezeli sie pojawia bo wiem, ze niektore koboitki nie maja objawow?

reklama
Maran wiec slodkich snow zycze! :)

Misia ja tez kiedys szukalam i znalazlam ze to zalezy od organizmu.

Podobno juz idzie zaobserwowac bolace piersi na tydzien po zaplodnieniu....Inne kobiety twierdza ze dopiero po ustaniu @.

Moja mame bolaly piersi jeszcze zanim miala dostac @ wiec u kazdej jest inaczej....chyba.

Ja Dziewczyny tez juz spadam jesc sniadanko :)
Do napisania papa :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry