paulina.pro
Fanka BB :)
hej kobietki-ja też się witam po krótkiej nieobecności-trochę nadrobiłam, z tego co wiem Wiolka jest do testowania,tak?
jak już wpadłam w wir przygotowań do świąt to poległam
, niestety zaczął się 7 mies. i się szybciej męczę a dodatkowo pogoda coś ostatnio wariuje i ciśnienie mi skacze-trochę mi się w glowie kręci i jak mój smyk ucina sobie drzemkę to ja razem z nim, po prostu padam. muszę sobie zapożyczyć od kogoś ciśnieniomierz i sprawdzić co się dzieje, tydzień temu miałam wizytę u gina-niunia rośnie 1100g już miała, a ja tym razem biorę tabsy na trochę inną przypadłość ciążową, zaczyna się od bagatelizowania zaparć,a jej nazwa zaczyna się na h...,ehh w tej ciąży jak nie urok to...
Boogie- zazdroszczę ci tego łóżeczka, ja też już bym najchętniej wszystko poszykowała-ale nic mój mąż i tata w sobotę jadą do ikei po moja szafę, szwagierka ma mi na dniach oddać rzeczy po Danielku i jej córeczce i mogę powoli sobie wszystko szykować
, tym bardziej że mój brat ma niedługo ślub i będzie zamieszanie na sto dwa, aha a co myślicie o takiej sukience na ślub:
Maternity coral cowl dress - Maternity - Clothing - Dorothy Perkins[212219|208668]&noOfRefinements=1
mi się bardziej podoba taka sama ale zielona-tylko nie ma mojego rozmiaru;(
a muszę się pochwalić że mój syn odkąd jest ze mną w domku bardzo się poprawił w mówieniu, śpiewa sobie piosenki pod nosem, mówi śłimak, ślimak... a ja się w nim rozkochałam na nowo-choć czasem mam ochotę udusić-i tu pojawił się mój kolejny dylemat-nie wiem czy to dobrze żeby w tym roku szedł do przedszkola-jak dla mnie jest jeszcze trochę za mało samodzielny... no i nie chce żeby poczuł się odrzucony, że mama ma nowego dzidziusia a on musi iść do przedszkola.... doradźcie babeczki
jak już wpadłam w wir przygotowań do świąt to poległam
Boogie- zazdroszczę ci tego łóżeczka, ja też już bym najchętniej wszystko poszykowała-ale nic mój mąż i tata w sobotę jadą do ikei po moja szafę, szwagierka ma mi na dniach oddać rzeczy po Danielku i jej córeczce i mogę powoli sobie wszystko szykować
Maternity coral cowl dress - Maternity - Clothing - Dorothy Perkins[212219|208668]&noOfRefinements=1
mi się bardziej podoba taka sama ale zielona-tylko nie ma mojego rozmiaru;(
a muszę się pochwalić że mój syn odkąd jest ze mną w domku bardzo się poprawił w mówieniu, śpiewa sobie piosenki pod nosem, mówi śłimak, ślimak... a ja się w nim rozkochałam na nowo-choć czasem mam ochotę udusić-i tu pojawił się mój kolejny dylemat-nie wiem czy to dobrze żeby w tym roku szedł do przedszkola-jak dla mnie jest jeszcze trochę za mało samodzielny... no i nie chce żeby poczuł się odrzucony, że mama ma nowego dzidziusia a on musi iść do przedszkola.... doradźcie babeczki
Nawet na wystaranych bywam sporadycznie
A no dawno mnie nie bylo... Ale nie mialam na nic czasu, praca, mdlosci, a poza tym bylam w PL, a tam to juz w ogole nie mialam jak siasc do neta. Nie mam szans na nadrobienie, ale mam nadzieje, ze tu wszystko w porzasiu! :-)
spełniam Twoją prośbę, widocznie Maluszek chce zrobić niespodziankę, więc czemu nie?