reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
no tak! :zawstydzona/y: ale jak wylewać żale, to do końca, niech głupoty z głowy wyjdą, żałość krew mi psuje, chcesz, żeby Boogie trafił szlag??? :-D chcesz tego koleżanko Made?!? :-p:-D

ale, ale ja Cię tak tu przetrzymuję Moja droga, a Ty pewnie jesteś zmęczona i z miłą chęcią poduszkę byś przytuliła :sorry:

reklama
Kochana, czyżbyś zapomniała jak to było w 34 tygodniu ciąży ? :-p spać nie można, nogi same chodzą, zgaga nawiedza, nic tylko pisać i patrzeć jak just trafia szlag :-D))))
O której karmisz Remika ?

:szok: koleżanko, więc jednak chcesz, żeby trafił mnie szlag :-D kruca fix, muszę się jakoś ratować :-p

Sir Remigiusz zapewne zażąda pokarmu tak ok. pierwszej, jak zasypia po kąpieli, to śpi tak najdłużej bez jedzenia, ale później też ładnie zasypia, jedyny "problem" jest czasem ok 5 rano, jak jest już jasno, a Remigiusz już wypoczął i zaczyna się zabawa, a ja jeszcze sen mam na oku i z miłą chęcią przytuliłabym podusię :tak: a jemu uśmiech z buziaka nie schodzi :tak:

głowa mi pęka :baffled:

To w sumie ładnie noce przesypia :))) Ja też wstaję o piątej, więc możesz mi Remika podrzucić, będziemy się nawzajem uśmiechać :-)))
Jak masz Apap to zażyj, to nie zaszkodzi. Jest jeszcze drugie dobre lekarstwo - SEN :tak:

Bogusiu, jednak mnie dopadło...oczyska mi się same zamykają. Życzę Ci dobrej i przespanej nocy. Oby jutrzejszy dzień przyniósł spokój i ukojenie. Dobranoc, ucałuj ślicznego Żuczka :*

Ostatnia edycja:
g131.gif
g131.gif
a co tu dzis strajk???

ale cisza :)))

just : jak humor!???
made : udanego lumpku jutro :)
mama : co u ciebie ???? jak domi i zuza????

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry