reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Młoda nic się nie stało, trzeba tylko wytrzeć ręcznikiem, ale nie wycierać w środku, możesz założyć mu czapeczkę do karmienia i tyle :)

reklama
cześć :)

Pojechała z siostrą i jej synkiem na łikend w góry :):-):-) było fajnie :)

Coś mnie omineło ?

Jakieś dobre wieści ???

buziaki dla wszystkich :);-)

witajcie porannie-u mnie juz kawa i hałas dziecięcy...

Palemka- witaj kochana,ja ostatnio mało na bb wiec nie w temacie...ale chyba fasolek nie przybyło..
aaaaaaaaaa-wiem..Nika wczoraj urodziła;)) synek-3700-wszystko si:))

Rurka- no to poszłas po bandzie z pęcholami:)) czekamy niecierpliwie na efekty i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!! :)

Just- słonko-trafnej decyzji życzę !!

Jos- moje baki dokazują...Zuza nadal rodzi 3 razy dziennie..Domi pomaga jej przy "opiece" nad dzidzią ...:)))tak mijają deszczowe dni a w słoneczne dają czadu na ogrodzie :)

pozdrawiam słonecznie i smacznej kawki życzę lub herbatki:)

Wiola cześc kochana :) to smacznej mietki:) ja już po kawie-dzieci wcinają płatki z mlekiem..

do nas od piątku zjedzie się rodzinka-do niedzieli-bedzie łącznie 8 dorosłych i 3 dzieci..
pogoda ma dopisać słoneczne więc na ogrodzie bedziemy ile się da-juz planuje sobotni obiad na tarasie ;)

Wiola masz jakieś ciekawe niepracochłonne przepisy na sałatki np.z makaronem???
ja lubię tą moja brokułową z makaronem,ale mam ochotę na coś innego...

Ewula- czy Ty już wiesz KTO u Ciebie mieszka??:-)

a my bierzemy się za płot:))))bedzie tynkowanie tynkiem ozdobnym i montowanie elementów drewnianych...Tom ma wolne do środy :)

mama wlasnie chcialam ci podac przepis na bardo fajna salatke z brokulami , ale przepis mam od ciebie...:-)
nie mam rzadnego fajnego przepisu

wlasnie Iwcia wstala...
W niedziele bylismy na obiedzie u mojej cioci w Toruniu, po obiedzie kuzyn Iwci (7 lat)chcial isc na plac zabaw, wiec jeszcze 3 dorosle osoby poszly z nim i zabrali tez Iwcie... ale ja cos pewna ich opieki nie bylam i stalam na balkonie i obserwowalam... nagle patrze a Iwa usiadla sobie na murek bo jej ciocia tez usiadla to mala nie chciala byc gorsza...zdarzylam krzynac zeby ja trzymali ale bylo juz za pozno.mala przywalila glowa o chodnik.moment bylam na dole z 4 pietna, glowa rozcieta, krew sie leje... myslalam ze pozabijam ich wszystkich...
naszczescie nic sie niedzialo zadnych wymiotow, czy omdlen...myslalam ze bez pogotowia sie nie obejdzie...

Mamitka ja mam pyszny przepis:
makaron kokardki
podsmażona pierś z kurczaka
ser potarkowany albo pokrojony w kostkę
2 kiszone ogóraski
kukurydza
może być groszek jak lubisz
czerowna i żółta papryka pokrojona w kosteczkę
ulubione przyprawy
majonez.
Niektórzy dają zamiast kurczaka szynkę konserwową i też jest smacznie.

Wiolcia całe szczęście ze tylko tak się to skończyło. Mam nadzieję, że mała szybko dojdzie od siebie :)

Ja dzisiaj bez humoru. Wczoraj się dowiedziałam, że moja najlepsza przyjaciółka i jej chłopak wracając ze zlotu motocyklowego mieli wypadek. Oboje w szpitalu. Ona obrzęk mózgu, złamania, nie mówi, a on pogruchotany obojczyk, pęknięta czaszka i złamany kręgosłup :(((

Lece babki do dentysty, wpadnie jak mi humor wróci.

Miłego dnia i przepraszam za smęcenie od rana.

reklama
no to może pozostałe babki mają jakiś szybki przepis.......

a sytuacji z "opieką" nie zazdroszczę
c022.gif
c022.gif

do bani z takim zainteresowaniem się dzieckiem
c001.gif

mam nadzieje,że się szybko zagoi..a następnym razem pewnie już nie bedzie chciała z nimi pójść..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry