reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczko wspolczuje...
mama juz tak szybko tam nie pojade...
jaka u was pogoda? u mnie sloneczko dzis swieci od rana, nawet pranie juz schnie

reklama
Rurka dzieki za przepisa ;)) akurat ostatnio kupiłam 1kg makaronu kokardki :)) bedzie jak znalazł:)))

co do znajomych to bardzo mi przykro...ciepłe mysli dla nich za szybki powrót do zdrowi..choć ten złamany kręgosłup.............

no i powodzenia u dentysty..

Wiola u mnie też słonko,ale pranko jeszcze się pierze;)

cześć dziewczyny :-)

zobaczcie co dzisiaj przeczytałam, to upewniło mnie w podjętej decyzji

Jeśli jesteś samotna, pytają o narzeczonego. Kiedy masz narzeczonego, pytają kiedy ślub. kiedy wychodzisz za mąż, pytają kiedy będą dzieci. kiedy już masz jedno, pytają kiedy braciszek. jeśli się rozwodzisz pytają dlaczego. Jeśli próbujesz zacząć żyć na nowo pytają dlaczego tak szybko. Ludziom nic nigdy nie będzie się podobać. Jeżeli jesteś dumna z tego, kim jesteś i ***** Cię obchodzi co ludzie o Tobie myślą, wklej to, ponieważ możesz przeżyć swoje życie tylko raz!!!

tak zamierzam zrobić, do końca miesiąca jestem w Gdyni :tak:

Just
c011.gif
c011.gif
c011.gif
c011.gif

jest dokładnie tak jak napisałaś...dodam jeszcze ,ze jak masz dwoje dzieci i zapytaja z przekory-kiedy trzecie??a odpowiesz ,że własnie się starasz to robią
a093.gif
i mówią patologia!! bo liczyli ,że powiemsz ,że masz dość dzieci...ludziom nie dogodzisz..!!!!!!!

Twoje życie-Twoja sprawa-Twoje decyzje.......

w imię czego masz się tak męczyć..od Twojego nastawienia zależy jak Ci bedzie u mamy..a nastawienie masz si...może tam sobie coś małego wynajmiesz i będziesz na "swoim" garnuszku...
bedzie dobrze! grunt to szukac pozytywów w każdej sytuacji-prawda Made????

Serg gdzie byłaś tak długo?

Just ciesze się ze podjełaś decyzję, do Gdyni przecież zawsze możesz wrócić :)

Mama, Wiolka dzieki, mam nadzieję, że im się poprawi.

U dentysty git. Jeszcze w czwartek na wymianę plomby i będzie koniec :)

Sergii- co tam??jak tam???
czemu nie wlatujesz??wszystko si????

Rurka no to git ,że wizyta udana..
to kiedy Twój wielki dzień zwany testowaniem????

Cześć Mamitka :-)

U mnie po staremu, czyli WIELKIE NUDY, od czasu do czasu okraszone stresem, płaczem i nerwami z poczucia wszechogarniającej mnie bezsilności :-( Nic się nie dzieje, mam chyba jakiegoś doła z powodu tego poczucia stagnacji i "nicnierobienia". :dry: Do tego jeszcze stale zaniżającą się samoocena i poczucie atrakcyjności na równi z poziomem krewetki też nie poprawia nastroju :dry:

Ale poza tym, wszystko ok ;-)

Dalej szukasz przepisu na sałatkę "smacznie i szybko"? I co u Ciebie?

Rurka trzymam kciuki za teścik, doczytałam, że aż 3 pęcherzyki pękły! Pięknie! Może bliźniaki będą, albo trojaki? :laugh2: Na wszelki "WU" podsyłam trochę fluidków dzidziusiowo - niespodziankowych od naszego Malucha :tak:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Rurka- to juz zaciskam masę &&&&&&&&&&&&&&& !! za testowanko:) oszczedzaj się kochana,nie dzwigaj bo może akurat bliźniaki sie wiją ;)

Sergi i rozumiem co czujesz ale i .......zazdroszczę...zobacz -Ty juz za połową ciąży a ja nadal nic..ani drgnie..
a przepis narazie mam ten od Rureczki więc jak coś masz to zapodaj-będe wdzięczna
c007.gif

wiesz co ja robiłam jak czułam ,że nic nie robię tylko jestem w ciąży??? dziergałam na drutach:) zrobiłam dla Zuzy 2 sweterki,sukienke i czapeczkę...
dla Domisia nie zrobiłam nic bo miałam juz Zuzę a Ona dbała o to bym sie nie nudziła...brzuch na plecy i biegałam za Nią:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry