reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć Dziewczyny :)

Just super, że humorek Ci wrócił, jeszcze wszystko się ułoży i będziecie z Remikiem zadowoleni :))

Mama przyjemnych zakupów.

Palemka może Wisienka ma racje? trzymam && żeby to nie @ była.

Wisienka gratulacje dla Was dziewczyny :))

Trzymajcie za mnie kciuki o 13 bo mam rozmowę o pracę!!!

reklama
Wisienko, Rurreczko teraz najważniejsze jest dobro Remka, więc wszystko co zrobiłabym sama, nie koniecznie dobre jest dla naszej dwójki, teraz będzie lepiej :tak:

Rurreczko trzymam kciuki &&&&&&&&&&&& :happy:

Jestem!!!!!!!! Ale gdzie reszta???? Co w ogóle dzieje się z Kocurkiem????????

Just siły i optymizm wróciły?? Jak się czujesz??? Ściskam!!!!!

Palemko dawaj nam znać co z tymi plamieniami - ja miałam takie podczas starań, a ostatnie to były plamienia implantacyjne i trwały aż 7 dni - trzymam kciuki mocno za Ciebie!

I co jeszcze napisać?? Niech się pisanie rozkręci to wejdę w temat hehe :-D

Lil :happy: no chociaż Ty uratowałaś wątek :tak::-D tak, siły wróciły, bo ja jestem taki ludź co długo nie umie się dołować, muszę znów podnieść głowę i spojrzeć na to z innej, trzeźwej strony i wtedy wraca mi równowaga, ale co ja bym bez Was zrobiła??? :szok:

każdej z osobna należy się siarczysty BUZIAK :-D za wsparcie i dobre słowo! DZIĘKOWAĆ :tak:

No JUST na taki uśmiech to warto czekać! A dołeczki przychodzą i odchodzą i jakoś musimy z nimi żyć :-) I zgadzam się, że na forum bardzo często humorek się poprawia :-) Zobaczysz, że wszystko będzie dobrze &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Tylko mi jeszcze nie zdradziłaś z jakiej miejscowości pochodzisz i czy zapłaciłaś w końcu tej babie te 700 zł?

Lil zapłaciłam tylko 520, ale ta pośredniczka twierdzi, że powinnam dopłacić resztę do 700 :angry:
a pochodzę z Łomży :tak:

Just ale już niedługo się stamtąd wynosisz prawda? Jeśli nie zapłaciłaś kaucji to moim zdaniem ta baba może Ci naskoczyć! Nie miała prawa podnieść tak czynszu z dnia na dzień. I sprawdziłam gdzie Łomża - to i do Trójmiasta blisko, i do Warszawy i nawet do Torunia! Będziesz miała możliwości przenieść się w jakieś nowe miejsce! Najpierw odetchniesz, odchowasz Remiczka i zobaczysz co dalej! Będzie super dobrze!

Hey dziewczyny u mnie ok, jutro USG i mam nadzieje ujrzeć serduszko. A tak poza tym to czuje się jakoś źle...i wyjątkowo mocno mnie ciągnie podbrzusze ,a co dziwniejsze jajniki mnie bolą...
Jutro postaram się was nadgonić bo dziś jestem zbyt zestresowana jutrzejszą wizytą...
Pozdrawiam was i mocno ściskam babeczki ;-)

reklama
Marcepanek &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rozumiem Twój stres doskonale - a o której wizyta????????

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry