reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Mamuś i Mlodamamuśka, bo dopiero dojrzałam piękne zdjęcia na poprzedniej stronce :-)

Mamuś kciuki i tak zaciśnięte! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
mama - no włąśnie raz czuję, że zaraz przyjzie, a raze nic ... plamienie znów ustało, teraz mam jakiś taki śluz ciemny ... ja pierrrrr !!! Idzie oszaleć, wolałabym normalnie @ dostać, a nie jakieś takie "podchody" .... dobra co ma być to będzie ;-)

A Ty mamitos jak tam - @ dalej odpuszcza &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& 1500 100 900 :-D
Aha płot zajebisty :tak:

tak młoda- piękniści jesteście

Lil ,Palemka -dzieki za &&&&& zachowam na następny raz ;)))

Palemka- dzięki..mi tez sie podobuje mój piękny płot ;)) 5 lat tu mieszkamy i dopiero sie dorobiliśmy:) no ,ale na wakacje nie pojechalismy(bylismy tylko 4 dni nad morzem) i mamy płot-6 tysiecy ponad nas to kosztowało a i tak sporo sami zrobilismy bo gdyby jeszcze liczyc robociznę to hoho....a tak ,jak umielismy tak zrobilismy..drewniane elementy zrobili w tartaku-włączyłam gadane i...1000zł uhandlowałam ;))) bo przekonałam pana ,że faktura do niczego nie jest nam potrzebna więc niech nam bez watu policzy i takieee tammmm
c018.gif
...także moje gadane + urok osobisty + piersi do przodu :)))))))))))))) (tu musiałam sie baaardzo wypiąć do przodu ,żeby były widoczne ) poskutkowały:))i zapłaciliśmy o 1000zł mniej :)
gdybyscie miały jakieś negocjacje to dajcie znac wlecę z pomocą...

Cześć dziewczyny
Witam się i ja po przerwie odpoczynkowej od BB...
Ale widzę, że dzieje się, oj dzieje... ;-)

Mamuś pospałam pospałam :-D I super te Twoje negocjacje - zwłaszcza ta pierś do przodu!!!!!!!!

Palemka zgadzam się, że na kurkę siwą te plamienia!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ajas witaj - my się jeszcze nie znamy!

A ja muszę uciekać więc do później!

Lil witaj
Mama to takie zmęczenie bezsilnością i comiesięcznym rozczarowaniem... czytałam Was, ale motywacji i chęci na pisanie już nie było... Zresztą Ty wiesz o co chodzi, też przez jakiś czas rzadko bywałaś na staraczkach...

Lil-hahahaha..no wiesz..co mam to wypycham ;) a że niewiele mam to muszę się starać ,żeby były widoczne:-D:-D
leć ,leć kochana ;)

Ajas-wiem jak jest-doskonale wiem....
mam nadzieje,że wola walki Ci wróciła i masz nowy zapał do starań...
ja zapału nie mam:baffled:po prostu się nie zabezpieczamy.....jak się uda to super a jak nie to co ja mogę:confused2:
gin stwierdził u mnie niepłodność wtórną...czas sie pogodzic z losem..
kasy i czasu na prywatne kliniki nie mam.

Mama rozumiem, że wolisz się nie rozczarować, ale ta blada kreseczka jednak daje dużo nadziei... :tak:
A we mnie jeszcze się skądś bierze siła... Cały czas próbujemy...
Mąż się przebadał i jest ok, u mnie jest zbyt wysoki poziom prolaktyny, łykam bromergon i łudzę się, że może tym razem się uda...

reklama
Ajas- to dobrze,że mąż przebadany i ,że jest si:)
a Ty bierz bromka i działajcie..
ehhh z ta prl ..za dużo stresu mamy i hormon szaleje...

ja mam prl ok,tarczyce ok....ogólnie jest wsio ok ,ale z owulka kiepsko-dużo pustych cykli i za cienkie endometrium..brałam hormony na to ,ale nijak nie pomogły-tylko przytyłam po nich
c003.gif

teraz od ponad pół roku nie biore nic...co bedzie to bedzie...a jeszcze od połowy czerwca pracuję to mam zajęcie i myśli sie o czymś innym niz tylko o cyklu,staraniach,śluzie i implantacji....

poodkurzałam..biore sie za mięsko..

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry