reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
sergi wiem wiem czytałam ;-)))))

a więc:
4.06 sobota od 13:00 do 13:13 trzy skurcze co 4 5 minut. Więc poszłam na izbe przyjęć. Tam mnie przyjeli . Rozgościłam się na sali. Dostałam zastrzyk i tabletke. Skurczy brak Az do24:00 przed 24:00 dostałam skurczy co 2-3 min. POszłam do lekarki zbadała mnie. Rozwarcie na 2cm. Więc poszłam na porodówke. Tam znowu przyjęcie wypisywanie papierów. Robienie KTG , lewatywa. I tak z tymi skurczybykami chodziłam przez całą NOC
unhappy.gif
... Rano lekarka powiedziała ze o 7 dostane kroplówke. Dostałam ją dopiero o 9.30 ;/ Cały czas miałam skurcze... i przed 10tą dostałam skurczy co 3-4 minuty silnych i dłuższych... Boolało... Co chwile KTG i badanie. Rozwarcie na 5cm . Znowu Ktg . Chodziłam cały czas.Wkoncu zaczyna się akcja porodowa..
3 parte i Rafałek na świecie..
biggrin.gif

Wymęczyłam się nieźle. Ale zaraz gdy dali mi małego na brzuch . Zapomniałam o bólu
biggrin.gif

PAMIĘĘTACIE ? ?
AZ sie wzruszyłaaam :-:)-:)-(

niedawno lezałam z bolami a teraz lezy koło mnie Rafałek bawiący sie swoimi stopkami ;-):-) ah :-D

reklama
serg : nie strasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polez jeszcze z 10 dni
ja oficjalnie " wterminie" bede za 10 dni i u mnie co dziwne to czym blizej porodu i bezpiecznego terminu tym mniej skurczy i brzuch mniej boli... zaczelam spowrotem chodzic na plac zabaw 20min w jedna strone na pieszo z malym od domu!!!!
ja mam wizyte ostatnia 25.11

mlodamamusia : :)))))))))))))))))))))) jak czas leci...

carola : pochwal sie co kupilas mezulkowi...ja nie mam pomyslou...znaczyu z nim mam zawsze najwiekszy problem i wstyd sie przyznac ale zmieniam kolejnosc 4 stalych punktow, tj. perfum i kosmetyki, ksiazka, sweter rzadziej : szalik :zawstydzona/y:
ale sie pocieszam ze moj jest bardzo wybredny i sobie prawie wszystko wybiera sam, takze wole nie podejmowac ryzyka ;))))))))))))))))))))))))))))

jutro u synka w przedszkolu bedzie fotograf :)))))))))))))))))))))))) juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze pierwsze klasowe zdjecie mojej pupinki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

podziele sie tylko jakos bed emusiala zeskanowac zdjecie, bo dostane je na papierze a skanera w domu niet... ale cos wymysle :)

robie pomidorowke - Trzeci raz w zyciu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bede miala jutro obiad z glowy

aha i zrobilam WKONCU 2 pralki ciuszkow dla bejbika... i jeszcze mi zostaly 2 lub 3 !!!!!!!!!!!!:szok::baffled::-)

Jak ja Wam zazdroszczę tych ciuszków, wózków, wanienek... Postanowiliśmy z Ł. od stycznia zacząć kompletować wyprawkę, żeby później nie wszystko w jednym miesiącu. Już się nie mogę doczekać :-)

dla LIL- mój mąż się naczytał dużo dobrych opinii o tym cudzie i tak o nim myślimy:Wydajny osuszacz powietrza VED pochłaniacz wilgoci (1916332660) - Aukcje internetowe Allegro choć tu jest taniej;)-http://elektro-mix.pl/index.php?p234,osuszacz-powietrza-gettberg-ved o a tu na dole strony są opinie :http://www.ceneo.pl/10847357

Rurka-kompletowanie wyprawki jest fajne;) jak będzie dziewuszka to odezwij się do mnie-chcę na wiosnę wystawić paczuszkę na allegro po mojej niuni,a jak chłopiec to też paczuszka się uzbiera na allo;), a trochę fajnych rzeczy się znajdzie, no i chyba wózeczek też sprzedam (mam taki 3w1;))-to tak ku mojej reklamie

Jos-widzę że ty tak na spokojnie podchodzisz do zbliżającego się terminu;) a wiesz że większa ilość siły i wigoru to jeden z symptomów zbliżającego się porodu;)?

Ostatnia edycja:
rurka : super :) ja uwielbiam ciuszkowo-kosmetykowa wyprawke. sprzeciorow ( wozki lezaki i inne bajery typu podgrzewacze) nie cierpie za to :) ja tez na wiosne bede miec sporo ciuszkow na zbyciu tylko z eu mnie jest zawsze problem przesylki........; :(
wiec pewnie bede sprzedawac je tutaj...

paulina : wiem wiem :) ale bardzo wierze w moja 41mm szyjke ;)

reklama
Jos-41mm!!!!eh to spokojnie rzeczywiście;), widzę że podobnie kombinujesz jak ja;) trzeba sobie radzić a po co zagracać szafy jak potem z pieniążków za sprzedane rzeczy można kupić coś fajniejszego;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry