reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Made ile dokladnie Igorek ma?? co pediatra mówi na to niemówienie?? rozważacie wizyte u logopedy?

Cora, hahahaa:-D:-D piękne kwiatuszki a jakie przydatne hahaha:-D nie dość, ze i do wazonu to i bulwy do garnka:laugh2:

Moje kochane Kuleżanki :sorry::sorry::sorry: :***

Kuot ma po prostu nieodpowiednie lokum dla Ufolka - u mojej mamy, na 60m nie ma takiego płaczu, bo mała mnie zawsze widzi, a poza tym, po prostu sama do mnie podchodzi, beczy przy tym, ale idzie :-p No ale tam są wszędzie wykładziny i nie ma syfiącego zwierza, a u mnie Bilon doopą szoruje po podłodze :baffled:, kuot ze starości kicha krwią :eek: Chodzi się wszędzie w butach i nanosi z dworu, pajonki jakoweś sobie bezkarnie pełzają brrrrrrrrr :baffled:

Ja odkurzam z Kamilem na zmianę codziennie i staram się podłogi myć co drugi dzień, ale mimo wszystko jest strasznie brudno i nie mogę małej pozwolić wszędzie łazić :baffled: Dostaję łobrzydzenia po prostu:baffled:

Mam bramki w pokojach, gdzie Ufolek może łazić i mamy też spory, wygrodzony teren w salonie, gdzie Bebilon nie może wejść :blink: Ale Ola CHCE kategorycznie mieć cały czas mamę pod ręką. Dosłownie :-p

Zuuuuzek PACZY idealnie :-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
rureczka - konsultowaliśmy to z logopedą i stwierdziła, ze taki typ, że damy mu kilka miesięcy w przedszkolu i zobaczymy. Pediatra nie widzi nic niepokojącego, wszystko poza brakiem mowy jest w porządku....jest jeden trop, którego się trzymamy....otóż Maniek wcześniej posługiwał się kilkoma słowami, i w pewnym momencie przestał mówić, zaczął mruczeć i pokazywać ręką. Najprawdopodobniej ma tak duży zasób słów, że nie potrafi ich wykorzystać...a my czekamy :)
Aha....i Igorek ma dwa lata i pięć miesięcy :))

Ostatnia edycja:
PARTIO kochana gadułka :-D

I coś miałam......

Aha -
Ale człek to jednak durnowaty jest :eek:

Ostatnia edycja:
Kotku, no to faktycznie... zacznie chodzić będzie lepiej:sorry: no pomijając to, że wtedy wszędzie wlezie...

Made, przyjdzie pora i na Igorka:-) mojego kuzyna córka w styczniu skończyła 2 lata i tez nie mówi;-)

reklama
ewcia - no on właśnie też styczniowy....może to FATUM? :-) Dziękuję, ze mi to napisałaś......nie jestem w tym odosobniona :)) Logopeda mi mówiła, ze teraz dzieci zaczynają generalnie później mówić niż jeszcze kilka lat temu, że napływ informacji jaki dociera do dziecka z zewnątrz jest tak dynamiczny, że skutkuje to między innymi późnym mówieniem....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry