reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
cora - ja na jednym palniku jade i się leje ze mnie :zawstydzona/y: WSZĘDZIE!
Uciekłam z tej kuchni bo już mam dość :eek: A w ogóle to mam zwierza w domu :-p i się zastanawiam jak jego przyrządzić :))))))

reklama
Ale te pudry wyglądają przecudnie naturalnie, a tusz :szok: No oczywiście modelka musi być odpowiednia, żeby te dobra wyeksponować i musi mieć warunki :-p Warunki mnie powaliły :eek::eek:

MADE ja nie wiem co na patelnię wrzucić, bo już kompletna pustka nastała... no w sumie, to jeszcze mam jajca i trochę sera żółtego, pyry i chleb i mleko. I finito.. O przepraszam, jeszcze są marchewki :eek: i wczorajsza sałata/mizeria... hmmmm

Będzie jajo sadzone i młode pyry zapiekane z serem żółtym... dzisiaj tłusto, bo mam stresa :-p Szlag dietę trafi i ćwiczenia... :dry:

A na kolację tosty francuskie, i po sprawie. Nigdzie nie wyjeżdżam na zakupy!

a u mnie na obiad podam bebilon comfort na kolke bo nie mialam jak zrobic czegokolwiek :eek: myslicie, ze Ł. sie ucieszy??:-D

hahahahhahaaaaa :-):-):-))))) ale TEKST! cora :-D dobre!!!

Ja potwierdzam, oczywiście! Dziczyzna jest SUPER :cool: ale psina i kocina TEŻ! :-p

Hello dziewczyny :) tutaj rozpoczełam moja przygode na BB jakis czas temu ale miałam nieprzyjemna sytucje i na jakis czas opusciłam forum ale nie da sie zyc bez bb ;) wiec wrociłam mam nadzieje ze bede mogła do Was dołączyc jako ta nowa :) ale i zarazem stara forumowiczka :) napewno znacie sie juz miedzy soba i macie wspólne tematy itp ale mam nadzieje ze dacie mi szanse aby tutaj zostac :) O mnie to wiec juz po 30 :( mama 10 miesiecznego tygryska :) mężatka z długim stażem :) mieszkamy w UK a i posiadaczka czarnego kota tzn czarnej kotki nie wiem czemu zawsze mówie do niej w formie meskiej :) to chyba tyle pozdrawiam i do nastepnego klikniecia :)

Cora zdjęcie bosssskie:))

Roztapiam się!!!!!!!!!!!!!!!! Nawet nie ma czym oddychać:((( nie wiem jak ja dojade do domu!!!!
a jeszcze teraz przeczytałam smutny artykuł i mi smutno... ehhh byle do domu

reklama
Wpadłam i widzę starą nową koleżankę - ale mnie zżera ciekawość jaki nick miałaś wcześniej :-) Ja to ciekawskie jajo jestem :-):-):-) A myślę, że się zaaklimatyzujesz, bo niedawno serdecznie przywitałyśmy nową koleżankę Emyly (prawda???????????:-):-):-):-)) - ale ona to już i tak wszystko o nas wiedziała :-p:-p:-p:-p:-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry