reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KAZIMIERO Właścicielko Czarnego Kuota witaj !!! :szok::-D

MONIA kurczę, nie wiem, masz butelkę z wodą? chlap się nią, pij i żądaj włączenia klimy :eek:

LILUŚ gdzieś Ty była przez caaaały ten czas :confused:

reklama
Kazimiera witaj:))

Kocie ale że gdzie mam żądac tej klimy?:-p w łałtobusie jak mają to włączają, a w pracy:crazy::crazy: główna szefowa ma.... my szarzy pracownicy możemy się topić:confused2:

Oooo nie - przepisy zdaje się twierdzą, że musisz mieć choć wiatrak :eek: Powiedz, że Ci słabo!

i można pracować godzinę krócej jak jest w pomieszczeniu więcej niż 28 stopni. No i co z tego?
Teoria sobie a nasza szefowa sobie:wściekła/y:
wiatraki tępi szalenie bo ona ma fioła na punkcie oszczędzania, a one przecież dużo prądu zużywają!!

Dzieki za przywitanie :) niestety u nas tez dzis duszno i parno :( ale chyba juz wole tak niz jak leje bo deszczu to tutaj ostatnio pod dostatek:(
Czarny kocie moja kocura ma nie całe 4 miesiace i powoli sie oswajamy z nią a ona z nami :)

KAZI :-) jeśli mogę sobie skrócić, albo podpowiedz jakiś skrót ;-) to kuota jest na etapie strasznego łobuzerstwa :-p

Kazi ominęła mój post :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kocurku a co mnie ominęło? Ja w szajbówku byłam jak zwykle....

Kazi cofam oskarżenie o pominięcie mego posta :-p;-)

Ostatnia edycja:
reklama
KAZI :-) jeśli mogę sobie skrócić, albo podpowiedz jakiś skrót ;-) to kuota jest na etapie strasznego łobuzerstwa :-p
powiem ci ze jeszcze nie jest chyba w formie szczytowej ;) skrót moze byc ;) ale moje dziecko jest na etapie raczkowania i gdzie kot tam i moje dziecko i odwrotnie ;)
Monia wspólczuje jazdy autobusem pamietam jazde metrem w upały okropnosc
Made ja zakochana od 14 lat he he

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry