reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja zostaję w domu....nie wyczymuję tych temperatur :eek: Siedzę w domu z dzieciami już czeci dzień :sorry: może wyjdziemy dzisiaj wieczorem......może...........

RURECKI!!!!!!!!! PIĘKNE!!! PIĘKNE!!! PIĘKNE!!! Jak Zuzinek paczy :-) CUDO!

No to podejście drugie....

Cora, to ja poproszę ciacho do kawki :-p

Jos, mój Mikołaj też mi się wydaje drobniutki, jak widzę majówkowe dzieci i czytam ich wagi, to Mikołaj jest chyba jednym z najmniejszych chłopców:sorry:
a co do zajmowania się samemu wszystkim wkoło dziecka, idzie się przyzwyczaić;-)

Kocurku, a próbowałaś może z a ku ku, ze wychodząc, co chwila pokazywałaś się Olci? albo głośniej mówiłaś, żeby słyszała Twój głos?

Rureczko, chusta to dobra sprawa:tak: Mikołaj też jak miał coś ponad 2 msce to w niej wylądował, bo początki też były ciężkie... ale uwierz, że kiedyś będzie lepiej:tak:
a mała słodziutka!!!

Made, Borysek słodziutki a jakie fałdeczki, mmmmm:-p
ale 5 pampków:szok: mój nadal na 4 leci:sorry:

nie wiem czy wszystko czy nie... nie pamiętam...:zawstydzona/y:

u nas noc ciężka i to baaaardzo ciężka... mimo, że mały dostał czopka...
teraz od pół godzinki sobie lula:tak:

ewcia - ale z Mańkiem miałam tak samo....długo gruby, a kiedy skończył roczek to się waga zatrzymała i teraz jest tylko duży, ale już chudzinka taka z żebrami na wierzchu :-)
A czemu nocka ciężka? Ząbki męczą Mikołajka? :sorry:

Napiłabym się zimnego Karmi :eek: ale mi sumienie nie pozwala prosić o to córki........chyba zostanę przy tonicu :/

Ostatnia edycja:
Cora łeee.... to w takim razie zrobię małemu chlebek bananowy i sobie wezmę kawałeczek od synka:laugh2:

Made, a no zęby...:-( bidulek tak się męczy... a ja nic nie mogę na to poradzić... eh... dziś dostanie większą dawkę czopka w razie czego...
a no tak z maluchami bywa, mojej siostry syn też był gigancik:sorry: a teraz odrobinkę przybiera...:tak: i już tak nie widać jak też poszedł w górę, choć w porównaniu z Mikołajem wygląda jakby różnica była roku, a jest zaledwie 2,5 miesiąca:-p

ewcia - mój Maniek tak miał z zębami....wychodziły po cztery :szok: żele, syropki, czopki i noszenie pół nocy na rękach :sorry: Współczuję Ci bardzo, a właściwie WAM! Ech....niech już mają po czy latka :eek: będzie tylko BUNT hehe :-)

reklama
cora - widzisz jak to dziwnie w tym życiu bywa........ja się modlę o to żeby Maniek przemówił, a Ty masz dość :sorry: Ja tęsknie za słowem MAMA, nie mówiąc o tych urokliwych pytaniach........

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry