reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przyszła chusta! Myślałam, że jest elastyczna, a ona tkana :szok: mało się rozciąga :-(

reklama
Monia, ja nie Kout, ale coś chyba koło godziny:tak:

nie, nie zimna kawa- ostudzona... o nie! nie przejdzie, nawet w taki upał:-p

Rureczko
, spokojnie, bedziesz musiała tylko bardziej podociągać:tak: my od początku mieliśmy tkaną:tak: na dłużej się przyda;-)

Brawo dla Mikołajka!!! 2 godziny minęły:-p

Ostatnia edycja:
Ewciu ale ja cyc mam duży, i brzuszek po porodzie jeszcze spory i ledwo się dowiązuję, bo wzięłam mniejszą niz powinnam :-:)-:)-(

ewcia - dumałam jak to będzie gdy KUOT padnie, znaczy Jego bateria :-p
Ale KUOT jak to KUOT spada zawsze na cztery łapy ;))

rureczka - oj oj...to się porobiło :-( I co tera? Może pogadaj z Paulą? Ona chyba w posiadaniu chusty, może Jej elastyczna...?

Pospała wybitnie! Myślę, że przynajmniej półtorej godziny :))) Ale od poniedziałku nic w dzień już nie spała i myślałam, że tak już zostanie :eek: Bo półtora miesiąca temu zrobiła sobie już tylko jedną drzemkę dziennie i uparcie się tego CZYMA:eek: i myślałam, że skoro odniosła sukces, to chce więcej! NIE SPAĆ! :-p

Rureczko, oj to faktycznie... a nie dasz rady zwrócić? przeciez masz prawo;-) w końcu kupowałaś przez internet:tak:

Made, a no Kotki zawsze na 4 łapki spadają:-p

Kocurku, ale dziewczynka wytrzymała!!! nie spać w dzień:szok:

Mikoś coś kichnął, także zaraz zapewne wstanie...a jak zajrzałam, to przemieścił się razem z poduszkom:-D ostatnio ma manię trzymania podusi jak spi:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry