reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Bateria mi pada, a ładowarka jest w pokoju, gdzie śpi Ufolek :/

EWCIA ehhh te ząbki ....

Ostatnia edycja:
reklama
coś chciałam napisac ale nie wiem co:baffled::baffled:

a już wiem...
jak wy tak gorącą kawę w taaaki upał możecie??? Az jeszcze goręcej mi się zrobiło!!!

A i my też przygotowujemy się do spania o tej samej porze:)
Ale jemy różnie. Zależy czy się pannie głodomorek włączy czy nie:))

a i jeszcze

Kocie super że Olcia taka zdolna i chętna do nauki:))

Ostatnia edycja:
Kocurku,a no niestety jeszcze dłuuuuuga przeprawa z nimi się zapowiada... oby mój Kurczaczek był dzielny...

uuu, to zaraz Kotka zabraknie:confused:

Made nad czym dumasz;-)

Monia
hehe, upał źle działa na myślenie:-p;-)

moje małe jeszcze śpi:szok: Godzina 40 minut:szok: ale daję rękę uciąć że zaraz wstanie:sorry:

Monia, jak to tak bez gorącej kawki?? Mi wystudzona nie przejdzie prze gardło:no: no, chyba że mrożona:-D:-p

Ostatnia edycja:
NIE ZABRAKNIE KUOTA !!!! Niech się cholera jedna ładuje słonecznie, zaraz wystawię na pół minuty :-D Tylko, żeby się nie roztopił :eek:

Koutku:-D:-D
jak tak by mogło być, ze masz chwilę ciszy i miałoby Cię zabraknąć:-D;-) ciekawe czy się naładuje:laugh2::laugh2:
ty jesteś z Wrocławia, dobrze kojarzę?

Kotku, dobrze kojarzyłam;-) także kto wie, może kiedyś:-p Mikołaj pozna UfOlcię:-p

ale Wam współczuję z tym spaniem dzieciaczków w dzień... U nas musi przynajmniej być półtora godziny:sorry: tyle, ze u nas już jest tylko jedno spanie dziennie...

reklama
Kocie ile spała?

Upal plus ciężka praca umyslowa (ale wypchnęłam wszystkie rachunki!!!!!!) i się człowiekowi robi gorzej...
A i jeszcze @, jakby sam upał to było za mało....

Ja kawę robie i czekam aż wystygnie bo i bez ciepłej kawy sie topię...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry