reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
No i dokończyłam:tak: ale za bardzo nie pamiętam co odpisać:-p

Just, Remik:szok: toż to nie pogadasz jaki mężczyzna:szok::-D super chłopczyk:tak:

Rureczko, Zuzia mmm.... podrzuć mi tą małą piękną beksę:-p a co! przez chwilę pocieszę się dwójką:-D co do wiatraka, to był z daleka od Małego, a w mieszkaniu chłodno:tak: jak czasami robiło sie zimno to wyłaczałam, ale było czym oddychac:tak:

Kocurku,
no cóż, taki dzieć:sorry: lubi towarzystwo;-)

wiecej nie pamietam, przepraszam

Ostatnia edycja:
MONIU widzisz Ola to prawdziwy struś pędziwiatr i naprawdę baaardzo rzadko pada bez pokonania paru kilometrów na łóżku, więc nie ma sensu ją usypiać, bo muszę tylko krążyć po materacu i pilnować, żeby mi nie spadła :eek: A MADE Ci powie, jak ciężko jest się poruszać po dwudziestoparocentymetrowym termoelastycznym :-D:-D:-D
Jak ją gdzieś posadzę, to za chwilę teleporuje się wiele metrów dalej :eek: I ma tysiąc pomysłów na raz i oczekuje tego samego ode mnie :eek: Ale wiesz co, masz rację, są zabawy, które lubi i bajeczki, które ogląda, więc kontakt ze znajomymi schematami też jest jej potrzebny :tak: I bardzo cieszy się na wieczorną zabawę w wannie, o 19-20, która niestety jej nie męczy i potem jeszcze musi wytracić energię, żeby móc zasnąć :sorry: Ufolek mój uwielbia się uczyć, oto, co już umie:
- na pytanie "Jaka Ola będzie duza? Jaka?" unosi wysoko rączkę :-)
- na pytanie "jak robi piesek?" wydaje przerywane odgłosy :-) "jak robi kuotek?" coś tam mruczy :-p
- pokazuje brawo brawo, papa, cacy cacy, klepu klepu :-p chlapu chlapu yyy i coś jeszcze
- jeszcze bym się pochwaliła, ale nie pamiętam :sorry: Uczymy się dalej!

Aaaaa, jak coś chce wziąć, dostać, albo dać, mówi "Da! Da! Da!" Mój nieznośny, zdolny Ufolek :sorry:

KUOTU!!! Jestem już :cool: czuję się jakby mi z dziesięć lat ubyło :eek:

My nie mamy żadnego rytmu :eek: nigdy nie mieliśmy :eek: nie umiem tak wedle planów działać :oo2:

ewcia - hej :))

Kotku, zdolny Ufolek:tak:

Made
u nas staram sie, aby były stałe pory, a posiłków to już przede wszystkim:tak: ale czasami zdarza się odejść od stałego schematu;-)

JOS!! MADE JEST :-D Zostało Ci kilka kropel :confused: Współczuję trochę tych pudeł, ja pakowałam z brzucholem i było cięęężko

Ola śpi :-D Świat jest piękny! Mam dwie wolne ręce! :-p

Aajjj JOS zapomniałam odpisać z tego wszystkiego :/

Ostatnia edycja:
KUOTKU - gratuluję!!! Oleńka jest naprawdę mądrasek mały :tak: takie umiejętności na tym etapie rozwoju...fiu, fiu :))) PIĘKNIE!

ewcia - każdy robi jak uważa, ja jestem przeciwnikiem schematów....no chyba, ze miałabym dziecko, któremu by to miało ułatwić rozwój :)

Kocie ale ja tu nie mówię o narzucaniu Oli czegokolwiek tylko umiejętnym wykorzystywaniu tego co lubi robic i kiedy lubi robić:) Jeśli lubi pobiegać przed spaniem to nie ma sensu jej zmuszać do siedzenia - niech sobie biega ale w to bieganie możesz wprowadzić coś co jej powie ze zaraz spać:tak:

Made a ja właśnei lubię mieć stały rytm i dobrze się czuję jak mam zaplanowane. Z realizacją już różnie:-p Ale widzę że Wiki też lubi jak wie co dalej będzie:))

monia - nie mogłabym uczyć dzieci, a tym bardziej narzucać im czegoś, czego sama nie stosuję....Jestem dość chaotyczna w życiu i nie potrafiłabym inaczej funkcjonować jak tylko spontanicznie...Może moje dzieci same się POUKŁADAJĄ :eek: ale ja do tego ręki nie przyłożę :-)

reklama
MONI aaa to mamy takie doudou dwa - kuota i mychę i jak już Ola jest bliska spania, to wyciągamy je na poduchę i przytulamy i rozmawiamy z nimi :tak: Ja nie odebrałam, że piszesz o narzucaniu Oli, nie! Tak tylko musiałam opisać jak to z nią jest :sorry:

MADE a ja jestem skrajna - raz zarządzam reżim, a raz spontan się zarządza i Kamila zepsułam.... :/ :p Victoria jest wyjątkowa w takim razie :))))))))))

A Ufolka muszę nagrać :) sprytem jakoś, bo nie chce pokazywać do kamery :-p Tylko wtedy chce KAMERĘ!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry