- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Jos smacznej lurki :-)
Dziewczyny sikam!!! chyba sobie DADE pozycze od córki, bo normalnie po nogach bedzie lecieć

PUDELEK - Balotelli sensacją internetu!
za kazdym razem jak widzę nową przeróbkę, to mam banana na buzi:-):-)
http://www.mmwarszawa.pl/blog/entry/291683/Mario+Balotelli.+Najlepsze+memy+[zdjęcia].html
Dziewczyny sikam!!! chyba sobie DADE pozycze od córki, bo normalnie po nogach bedzie lecieć

PUDELEK - Balotelli sensacją internetu!
za kazdym razem jak widzę nową przeróbkę, to mam banana na buzi:-):-)
http://www.mmwarszawa.pl/blog/entry/291683/Mario+Balotelli.+Najlepsze+memy+[zdjęcia].html
Czarny Kocur
Made by Made :*
Przeczytałam :-) Aleście mnie Kuleżanki naradziły, aż nie wiem, gdzie zacząć 
Ola śpi w cieniutkiej bluzeczce i pod bawełnianym cienkim kocykiem, zresztą śpi ze mną i większość nocy odkryta, bo się łokropnie kręci, także NIE, nie jest jej za gorąco
Wczoraj to nie było spanie, tylko pięciominutowa drzemka, a kołdra widoczna na zdjęciu służy mi za poduszkę
)) Wczoraj tylko nakryłam Olę do połowy, żeby się nie wybudziła, ona lubi w kokonie zwykle być 
Ola nie ma napadów złości i histerii, i mam nadzieję, że nie będzie miała, po prostu bardzo mało śpi w dzień i bardzo dużo żałośliwie piszczy i łzy się leją jak tylko od niej odchodzę, a czasami płacze wniebogłosy nawet na rękach - zmęczona, a nie chce spać? może znudzona, mama się nie bawi już? może bolą ząbki? NIE WIEM, ale wiem jedno, że przestaje, gdy zaczynam się z nią bardzo interaktywnie bawić
)) Więc się bawię, prawie caały czas, mały Ufolek może się godzinami bawić bez przerwy i dokazywać! A nerwy mnie zjadają, że nic w związku z TYM nie mogę robić, a pranie, gotowanie, sprzątanie, mycie, ubieranie siebie, odkurzanie????? Eeee mam to już w doopie już
Pani Grażynka NIGDY W ŻYCIU! Nikomu nie oddam opieki nad Olą, nawet na kilka godzin dziennie i kropka. Nie po to nie pracuję, żeby mi opiekunka jeszcze przychodziła! To są MOJE niepowtarzalne chwile i nie mam zamiaru stracić nawet paru godzin dziennie, mimo tego, że się wkurzam :// Do Kamila byłam równie zaborcza
I jeszcze coś - NIE BIERZCIE KUOTA TAK DOSŁOWNIE
Kuot często w gniew wpada i grzmi, ale szybko mu mja... przeważnie
Buziaki Dla Wszystkich! :***

Ola śpi w cieniutkiej bluzeczce i pod bawełnianym cienkim kocykiem, zresztą śpi ze mną i większość nocy odkryta, bo się łokropnie kręci, także NIE, nie jest jej za gorąco
Ola nie ma napadów złości i histerii, i mam nadzieję, że nie będzie miała, po prostu bardzo mało śpi w dzień i bardzo dużo żałośliwie piszczy i łzy się leją jak tylko od niej odchodzę, a czasami płacze wniebogłosy nawet na rękach - zmęczona, a nie chce spać? może znudzona, mama się nie bawi już? może bolą ząbki? NIE WIEM, ale wiem jedno, że przestaje, gdy zaczynam się z nią bardzo interaktywnie bawić
Pani Grażynka NIGDY W ŻYCIU! Nikomu nie oddam opieki nad Olą, nawet na kilka godzin dziennie i kropka. Nie po to nie pracuję, żeby mi opiekunka jeszcze przychodziła! To są MOJE niepowtarzalne chwile i nie mam zamiaru stracić nawet paru godzin dziennie, mimo tego, że się wkurzam :// Do Kamila byłam równie zaborcza
I jeszcze coś - NIE BIERZCIE KUOTA TAK DOSŁOWNIE
Kuot często w gniew wpada i grzmi, ale szybko mu mja... przeważnie
Buziaki Dla Wszystkich! :***Czarny Kocur
Ufolek śpi, po paru dniach niespania nastąpił CUD - chwilo trwaj! Najlepiej dwie godziny 

mademoiselle
Fanka BB :)
Ja też bym Pani Grażynki nie kciała
jestem zazdrosna o miłość dziecióf moich....one mają się ze mną chcieć żenić, a nie z jakomś innom 
jestem zazdrosna o miłość dziecióf moich....one mają się ze mną chcieć żenić, a nie z jakomś innom 
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Kocie &&&& 

Kocie taką mam refleksję po Twoim poście ale nei wiem jak napisać żeby to zabrzmiało dobrze - jeśli nie zabrzmi to będziemy doprecyzowywac bo w tym upale średnio się dziś wysłowić mogę...
Czy Wy macie plan dnia i stałe punkty po których Ola by rozpoznawała jaka jest pora dnia? Czyli poranne i wieczorne rytuały o tych samych porach? Podobne zabawy o podobnych porach (np że rano się bawicie spokojnie, w południe dynamicznie, potem znowu spokojnie?)
Mi sie Wikusia na pewnym etapie bardzo wyciszyła jak miałysmy kolejność zabaw i czynności pielęgnacyjnych i wiedziałyśmy co dalej.
Czy Wy macie plan dnia i stałe punkty po których Ola by rozpoznawała jaka jest pora dnia? Czyli poranne i wieczorne rytuały o tych samych porach? Podobne zabawy o podobnych porach (np że rano się bawicie spokojnie, w południe dynamicznie, potem znowu spokojnie?)
Mi sie Wikusia na pewnym etapie bardzo wyciszyła jak miałysmy kolejność zabaw i czynności pielęgnacyjnych i wiedziałyśmy co dalej.
Czarny Kocur
MONIA dobrze brzmi, dobrze
nie bój żaby (oooo przepraszam 

) niechaj pomyślę...
nie bój żaby (oooo przepraszam 

) niechaj pomyślę...reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: