- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
lil_maja
HAHAHA! Maciuś gra Martynce na jakiejś zabawce i mówi do niej: "You know?? You know?" - oczywiście nie do końca poprawnie ale i tak mam ubaw! My go troszkę uczymy angielskiego i ma też parę zabawek mówiących po angielsku :-) Ach mieć kasę na jakiś fajny kurs angielskiego dla dzieci!
REMIŚ!!!!!!!!! Zupełnie się zmienił, ale super wygląda! SUPER FACET!!!!!!
REMIŚ!!!!!!!!! Zupełnie się zmienił, ale super wygląda! SUPER FACET!!!!!!
K
Kinga85
Gość
Witam was
kolezanka przekazał mi info na fb że chciałyscie aby mnie usunąć z zamknietego. Przykro mi trochę z tego powodu bo jednak część z Was tu znam i nie sądziłam że tak to wyjdzie dziwnie. Rozumiem swoi to swoi. Mimo to i tak jakoś tak niesmacznie się zrobiło. Nie jestem złą osobą. nie zaszkodziłabym wam.
Pozdrawiam pa.
kolezanka przekazał mi info na fb że chciałyscie aby mnie usunąć z zamknietego. Przykro mi trochę z tego powodu bo jednak część z Was tu znam i nie sądziłam że tak to wyjdzie dziwnie. Rozumiem swoi to swoi. Mimo to i tak jakoś tak niesmacznie się zrobiło. Nie jestem złą osobą. nie zaszkodziłabym wam.
Pozdrawiam pa.
boo : remisssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! super LOCZY SIE ZROBILY JESZCZE WIEKSZE ! pieknie :******
lil : kochana wiesz ze takie male dzieci to mozesz berz problemu sama uczyc obcego jezyka ???? takie male dzieic ucza sie poprzez zabawe i naparwde zadna to wielka filozofia ! nie potrzeb abulic za kursy z najtifspikerem! piosenki wyliczanki, proste slowa w ksiazeczce krotkie zdania na zasadzie zabawy ! to sa oczywiscie podstawy ale dzieci chlona wszystko jak gabki, a dobra baza to podstawa!
lil : kochana wiesz ze takie male dzieci to mozesz berz problemu sama uczyc obcego jezyka ???? takie male dzieic ucza sie poprzez zabawe i naparwde zadna to wielka filozofia ! nie potrzeb abulic za kursy z najtifspikerem! piosenki wyliczanki, proste slowa w ksiazeczce krotkie zdania na zasadzie zabawy ! to sa oczywiscie podstawy ale dzieci chlona wszystko jak gabki, a dobra baza to podstawa!
paulina.pro
dobry...znów była burza...kiedy ja się wyśpię bez tego błyskania?????
rruurrkkaa
Mama Misiatków
A ja czekam na deszcz jak na zbawienie 

paulina.pro
Rureczka ty mi nic nie mów o deszczu... w nocy tak ciął,że szok
))
kurcze, taka pogoda ma być na roczek małej, no z jednej strony fajnie, impreza na werandzie...tylko jak wytrzymać takie temp.???
aaaa Remik cudności!!!Zuzu też śliczności beksa
)))
kurcze, taka pogoda ma być na roczek małej, no z jednej strony fajnie, impreza na werandzie...tylko jak wytrzymać takie temp.???
aaaa Remik cudności!!!Zuzu też śliczności beksa
paulina.pro
stwierdzam, wszem i wobec,że moje dziecko ma sensor do wykrywania kiedy mamusia siada do bb, obudziła się...
reklama
mademoiselle
PODEJŚCIE NR DWA
K A W A !!!
K A W A !!!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się:

CUDNY JEST!!! made to Jego KOCHA! 
PROFILAKTYCZNIE