• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DSCF6657.jpg

reklama
HAHAHA! Maciuś gra Martynce na jakiejś zabawce i mówi do niej: "You know?? You know?" - oczywiście nie do końca poprawnie ale i tak mam ubaw! My go troszkę uczymy angielskiego i ma też parę zabawek mówiących po angielsku :-) Ach mieć kasę na jakiś fajny kurs angielskiego dla dzieci!

REMIŚ!!!!!!!!! Zupełnie się zmienił, ale super wygląda! SUPER FACET!!!!!!

Witam was
kolezanka przekazał mi info na fb że chciałyscie aby mnie usunąć z zamknietego. Przykro mi trochę z tego powodu bo jednak część z Was tu znam i nie sądziłam że tak to wyjdzie dziwnie. Rozumiem swoi to swoi. Mimo to i tak jakoś tak niesmacznie się zrobiło. Nie jestem złą osobą. nie zaszkodziłabym wam.
Pozdrawiam pa.

boo : remisssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! super LOCZY SIE ZROBILY JESZCZE WIEKSZE ! pieknie :******

lil : kochana wiesz ze takie male dzieci to mozesz berz problemu sama uczyc obcego jezyka ???? takie male dzieic ucza sie poprzez zabawe i naparwde zadna to wielka filozofia ! nie potrzeb abulic za kursy z najtifspikerem! piosenki wyliczanki, proste slowa w ksiazeczce krotkie zdania na zasadzie zabawy ! to sa oczywiscie podstawy ale dzieci chlona wszystko jak gabki, a dobra baza to podstawa!

Rureczka ty mi nic nie mów o deszczu... w nocy tak ciął,że szok;)))

kurcze, taka pogoda ma być na roczek małej, no z jednej strony fajnie, impreza na werandzie...tylko jak wytrzymać takie temp.???

aaaa Remik cudności!!!Zuzu też śliczności beksa;))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry