reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DSCF6657.jpg

reklama
Tak jakby zmężniał :zawstydzona/y: CUDNY JEST!!! made to Jego KOCHA!

rureczka - kurczę, nie mam jakoś zdania na temat wiatraka przy tak małym dziecku, a jak nie mam zdania to przeważnie jestem na NIE :eek: PROFILAKTYCZNIE :)))

HAHAHA! Maciuś gra Martynce na jakiejś zabawce i mówi do niej: "You know?? You know?" - oczywiście nie do końca poprawnie ale i tak mam ubaw! My go troszkę uczymy angielskiego i ma też parę zabawek mówiących po angielsku :-) Ach mieć kasę na jakiś fajny kurs angielskiego dla dzieci!

REMIŚ!!!!!!!!! Zupełnie się zmienił, ale super wygląda! SUPER FACET!!!!!!

Witam was
kolezanka przekazał mi info na fb że chciałyscie aby mnie usunąć z zamknietego. Przykro mi trochę z tego powodu bo jednak część z Was tu znam i nie sądziłam że tak to wyjdzie dziwnie. Rozumiem swoi to swoi. Mimo to i tak jakoś tak niesmacznie się zrobiło. Nie jestem złą osobą. nie zaszkodziłabym wam.
Pozdrawiam pa.

boo : remisssssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!!!!!!!!! super LOCZY SIE ZROBILY JESZCZE WIEKSZE ! pieknie :******

lil : kochana wiesz ze takie male dzieci to mozesz berz problemu sama uczyc obcego jezyka ???? takie male dzieic ucza sie poprzez zabawe i naparwde zadna to wielka filozofia ! nie potrzeb abulic za kursy z najtifspikerem! piosenki wyliczanki, proste slowa w ksiazeczce krotkie zdania na zasadzie zabawy ! to sa oczywiscie podstawy ale dzieci chlona wszystko jak gabki, a dobra baza to podstawa!

Rureczka ty mi nic nie mów o deszczu... w nocy tak ciął,że szok;)))

kurcze, taka pogoda ma być na roczek małej, no z jednej strony fajnie, impreza na werandzie...tylko jak wytrzymać takie temp.???

aaaa Remik cudności!!!Zuzu też śliczności beksa;))))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry