reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dziewczyny a mozna wiatrak w pokoju maluszka postawic, nie bezposrednio na dziecko, ale gdzies w kacie??

reklama
Boogie!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-)

Made wybacz, że ja Ci dziś tak wszystko pokazuję!:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kocurku a nóż widelec pani Grażynka będzie dobrym rozwiązaniem :-);-)

Wiola mi napisała, że dziś u Frania stwierdzono jednak zapalenie płuc. Mały jest marudny, ale antybiotyk jest wciąż ten sam, więc i tak jest poprawa. Ale przeżyła chwile grozy, bo jak była na oklepywaniu to obok reanimowali maluszka z zapaleniem płuc, który przestał oddychać. :-( To się biedna napatrzy tam.

hej

u mnie dramat w sloiku mam 1/2 malej lyzeczki kawy a szanowny
pojechal po kartony i nijak nie mam mozliwosci wyjsc po nowa! z desperacji zrobie sobie 'krotka francuska'. 1:3 lyzeczki kawy i 2cm wody :)

just : czekam na zdjecie !!!!!!!!!!!!!!! buziak kochana !!!!!!!

kocur : widzialas wiadomosc czy nie widzialas ?

lil : wspolczuje nocki

rurka : beksa jets wspaniala :)

made : no i co z tego ze pampers! najwazniejszy spokoj psychiczny dziecka ( i mamy!)

kocie : gratuluje skutecznego sms-owego poskarzenia sie :)

pok : jej ... straszny dzien... nie dziwie sie ze sie splakalas... sama bym siadla nerwowo po takim dniu

Ktos chetny pomoc robic kartony ?????????????:baffled::no::wściekła/y:

Kochane Moje KOCUR WSZYSTKO ZARAZ ZOBACZY :-p
Albo i nie..:eek: Wszystko zależy od przychylnych wiatrów :eek:

a te wiatry to gastryczne? :-D

Wiolu dużo zdrówka dla Frania!!!!

PONAWIAM PYTANIE O WIATRAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KUOTEK - cofnęłam SE :-p i jakoś to do mnie....przemówiło :-))))))

jos - Ty jak coś napiszesz, to nie ma wyjścia, człowiek się zgodzić MUSI! :*

Lilu - lubiem jak mi pokazujesz :-p:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

corazon : ano przerabne przerabane ... wykoncza mnie te kartony dobrze ze choc L. ma ucieche i po nich rysuje od kilku dni :)

made : :*****

reklama
Rureczko na małą na pewno wiatraka nie - a jak na na nią nie będzie wiało to nie wiem czy powietrze będzie lepsze. Mi się wydaje, że wiatrak działa tylko wtedy kiedy na Ciebie prostu dmucha.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry