reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Witam się i zmykam popracować chwile, bo ostatnio zapuściłam temat, a kasa na safari potrzebna - Made, co obiecałam to pokażę wkrótce. :-)

Albo jednak od razu NAKLEJKI na ścianę SAFARI -1,6 m2- PROMOCJA! (2457005784) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :-p:-p:-p Jak otworzysz aukcję to na dole będą zdjęcia różnych aranżacji pokoikowych :-)

Mary kiedy wylatujesz?? Ale masz fajnie!

Dziewczyny ja jak mam problem to od razu wszystko na raz. Strasznie boli mnie lewa pierś, mam tam jakby kamienie w środku, mleko mi ciągle wycieka - a jest flaczek - nie jest przepełniona. Ból jest od wczoraj. Martwić się czy nie? Drugie dziecko karmię a takiego czegoś jeszcze nie miałam :eek:

Ładne, ładne....ale ja jednak za naklejkami coś nie bardzo :zawstydzona/y: Wolę biel i dodatki :tak: Jak dla mnie za dużo tego, oczopląsu można dostać :-)

Lilu - kurde, ja też czegoś takiego nie miałam :eek: może skonsultuj to z poradnią laktacyjną....telefonicznie, oczywiście ;)

rurecka - TAK! W ten sam dzień zrobiłam przelew i czekałam dwa tygodnie na bluzkę i nic, wzięłam i zadzwoniłam do kobiety, a ona mi mówi, ze to była pomyłka, ze ona tej bluzki nie sprzeda :eek: no to mówię, OK to w takim razie poproszę o ZWROT pieniędzy. Czekałam kolejne dwa tygodnie, po tym jak już policją postraszyłam :oo2: ech......

Ostatnia edycja:
Made no właśnie ja na pewno ściany malować nie chcę - zastanowię się nad jedną (tą najmniejszą) ścianą w jakimś kolorze - ale raczej wszystkie będą białe. I naklejek raczej też nie będzie - no chyba, że jedna lub dwie (np. żyrafka i tygrys za drzewkiem). Ale zobaczymy :-)

Made, Rureczko - mam nadzieję, że nie zator :-( Ale będę dziś w nocy głównie z tego czyczka karmić. Tylko tak boli :-(

Lil piszą, że ciepła woda i masowanie pomaga :)) ja miałam zator 2 razy, mimo, że mało karmiłam, takie twarde kulki mi się robiły. Pomogło rozmasowanie, ciepły okład i ściągałam pokarm jak szalona laktatorem. Zuzia jakoś nie była chętna na cyca:-(

Made to pamiętam, ale pozniej nasza koleżanka, co taką samą ma znalazła nowe ogłoszenie i jeszcze taka seledynowa. Udało się którąś z nich??

Kochane potrzebuję porady. Chce na chrzciny spódnice. Pasuje taka tylko czarna i do kolana??
Zobacz załącznik 481067

Lil - a moze liscie kapuchy? Mnie tylko to pomagalo, a mialam straszne zatory! Lecimy 10 sierpnia i na szczescie mamy lot bezposredni.

Wróciliśmy ze spaceru....ale i tak powietrze wisi :eek: zero jakiegokolwiek podmuchu :szok:

rurecka - szkoda, ze się nie zapytałaś wczoraj, bo jedna mi właśnie przepadła :baffled: ta różowa, a druga się kończy jutro, i tej już nie przegapię!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry