• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzeństwo naszych dzieciaczków

reklama
A ja dziś byłam z córką na rozpoczęciu roku szkolnego bo zaczęła zerówkę a Matek został z babcią w domku- tak wyjątkowo babcia nie poszła do pracy dopiero później ją zawieźliśmy :-) I już trochę się martwię jak ja teraz to wszystko pogodzę bo trzeba i Matiemu czas poświęcić i Madzi pomóc bo ze względu na to iż nie słyszała może mieć trudności z rozumieniem wszystkiego:tak:No ale jakoś dam radę najwyżej będę funkcjonować 24h :-D

Dziewczyny gratuluje decyzji! I ja sie przyłączam do grona planowaczek - ale to juz wiecie ;-) Ale będzie sie działo:szok:

Ania, na pewno dasz sobie radę!!!

reklama
Aniu - na pewno dasz radę - w koncu my tu - to najlepsze mamy na swiecie:)- i bez super nian jesteśmy super:-Da Madzia na pewno tak jak napisała Stokrotki - wykaże sie niebywałym "sprytem i rozumnoscią"

Kakaw - słodziasek!

Ja teraz widzę, jak synek mojej przyjaciółeczki 5-cio letni - całuje jej brzuszek, głaszcze i ze wszystkim sie z nią dzieli - mówiąć to dla dzidziusia:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry