• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzeństwo - szaleństwo :-)

Dokładne 1016 zł z wysyłką. 700 zł dostawka, 300 zł akcesoria do przerobienia na osobny wózek. Jeszcze był adapter za 50 zł, ale dostałam go gratis ;)
Gdybym nie chciała robić z tego osobnego wózka, to bym kupiła wersję Smorph za 500 zł z kawałkiem.

reklama
Tak się mieście prawie prawie :-D a jak ze smokiem można juz gratulować pierwszego kroku w dorosłość??;-) Ale w taką dostawkę to nawet mój 11.5kg byczek by się zmieścił bo tylko 6-7cm więcej. Teraz już dzieci tak spektakularnie nie rosną:) ja chyba kupie ten mało zachwalany podeścik tylko

Na wysokość jeszcze na sporo miejsca, na szerokość jest wąsko - fakt, ale mieści się :)

A do smoczka już nie wracamy na pewno :) Pierwsze wieczorne zasypianie - 1,5 godz. z lekkim płaczem, drugie - 20 minut bez płaczu, a trzecie (wczoraj) - od razu, bez płaczu :D
Gorzej w dzień. Na początku zasypiał pięknie, a od wczoraj troszkę marudzi... Musimy kupić nowe łóżko, to będę mogła z nim usiąść i go za rękę potrzymać aż zaśnie, bo do łóżeczka nie wejdę ;)

Ewa chyba się u Was sprawdzi ta dostawka ;) Jak Franio zdejmie kurtkę i będzie w lżejszych ubrankach to spokojnie będzie miał miejsce ;)

U nas niestety odpada, bo mój Łobuziak by się nie zmieścił jednak...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry