reklama

Rodzeństwo - szaleństwo :-)

Dziewczyny, dostaliśmy od Rodziców kasę na dostawkę Buggypod. Dziś zamawiamy! Powinna dojść w przyszłym tygodniu. Kupujemy razem z elementami do złożenia w osobny wózek, więc dam znać, jak się jeździ :)

reklama
ewa86- my mamy podobne łóżko piętrowe, na dole w szufladach mamy masę zabawek. Kupiliśmy je jak byłam w drugiej ciąży, początkowo złożone, potem dwa łóżka oddzielne, ale jak Wiktor skończył 6 lat zdecydowaliśmy że może już spać na górze i złożyliśmy je przez co więcej miejsca mają teraz w pokoju. Wcześniej baliśmy się bo Wikuś często w nocy wstaje.
Również ciekawa jestem jak z tą dostawką :)

a ja się wkurzyłam, bo znalazłam w końcu (po wielu wybrzydzaniach) łóżeczko, które postanowiłam kupić Natalce, wysłałam linka do mojej mamy, żeby się pochwalić a ona mnie oświeciła, że przy tym łóżeczku jest napisane "wycofano z oferty"... napisałam do nich a oni odpisali, że już ich nie produkują... myślałam, że mnie krew zaleje! :baffled:

a to moje łóżeczko:

tapczanik.jpg

ewa - a jaki Cię wyszedł koszt całości (z dodatkami?)

ja narazie dumam nad łóżeczkami ze strony, z której kupujesz piętrowe, tylko ja myślę o zwykłym - parterowym..

Kontaktowałam się z gościem ze strony buggypod.pl i zapytałam o jakiś rabat ;) Zaproponował mi adapter za darmo (bo muszę mieć adapter do X-landera). Zawsze to 50 zł do przodu ;) No i wyjdzie nam za dostawkę + przeróbkę na wózek 1000 zł.
Gdybym nie chciała przerabiać tego na osobny pojazd, to wybrałabym wersję Smorph - za 530 zł. Niczym się nie różni oprócz tego, że nie da się jej przerobić na osobną spacerówkę :) No ale że od Dziadków Franek dostał 1000 zł na wózek, to się już nie spinam i biorę tą droższą wersję.
Na Allegro ceny dostawki są porównywalne, przeróbka na wózek wychodzi sporo drożej. Na ebayu nowe zestawy też są w podobnych cenach. Więc już więcej nie kombinuję i biorę, co jest. Wieczorem będę zamawiać, to pewnie jakoś w połowie przyszłego tygodnia zdam relację :)

A łóżeczko będziemy kupować jak przyjdzie zwrot podatku...
Właśnie - jakie materace byście wybrały? Piankowe czy sprężynowe? Ja wolę piankowe, ale mój Mąż mówi, że sprężyny lepsze. No i nie możemy się dogadać ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry