reklama

Rosnące brzuszki

Ooo Stefanna Dopiero teraz przyuważyłam że Bafatka też ma porównywalne wymiary, i wszystkie trzy mamy ten sam termin...;-):-):tak::-D
Ciekawe która z nas się pierwsza rozpakuje:confused::confused::confused:

reklama
Asze, Kasia, no piekne brzuszki i ja zaraz chyba w kompleksy wpadne bo tez sie polecialam zmierzyc z ciekawosci i jest 118 cm!! :baffled: Juz sie zupelnie czuje jak mama hipopotama.... :dry::-(

Befatka, Stefanna, Kathi, ja jeden dzien za Wami z terminem a centymetrowo i wagowo to chyba z 3 tyg do przodu. Brzuchol znacznie wiekszy a w srodku mieszkaniec juz ponad 3-kg. Chyba na kolacje salatka warzywna bedzie :zawstydzona/y: Czy ktos ma podobne wymiary zeby mnie pocieszyc (171cm wzrostu + brzuch ciezarnego wieloryba?!) :confused:

Dziewczyny, brzuszki pierwsza klasa!!:-):-) Ja mam 109 cm (bo aż zmierzyłam z ciekawości:sorry2:), a i tak mi się wielgaśny wydaje:baffled:
Stefanna ojej, przypomniałaś mi o spaniu na brzuchu:-(:-(:-( ja już chcę tak spać!!!!!!! Jak będę mogła się tak położyć, to chyba się rozpłaczę ze szczęścia:yes::yes:

dzieki dziewczyny, ten rozmiar też mnie zdziwił bo myślałąm że jest jednak trochę mniej:-D

......ja też uwielbiam spać na brzuchu.....

Piszecie o spaniu na brzyszku ja marze choc o tym zeby buty zasznurowac normalnie;-):-D:-D
MrsF nie przejmuj sie kochana najwaniejsze zeby hipcio był/a zdrowy/a za to bedziesz miała wieksza radoche jak juz uda Ci sie wrócic do wagi z przed ciazy.Bedziesz mogła byc z siebie dummmnnnaa :-D
stefanna,kathi,mrsf ciekawe która pierwsza:-) jeszcze kasik25 tez ma termin na 29marca i ninja na 28

03032008543.jpg

19022008534.jpg

reklama
No dobra mnie nikt nie przebije:-D123cm w pepku a wzrostu mam 174.Nie wiem czy się śmiać czy płakać;-);-)Byle do weekendu.
Swoją drogą Befatka bardzo zgrabnie wyglądasz:tak::tak::tak:
MrsF nie przejmuj się-ja już z domu nie powinnam wychodzić żeby nie straszyć:-D:cool2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry