ninjacorps
Marcóweczka 2008
milla, niekat - pięknie wyglądacie!!!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wiesz ja jestem tydzień starsza ciażą i mam 85 w pepku (moje najgrubsze miesjce)a uważam ze mam spory brzuszek wiec chyba z Twoim nie jest jeszcze źle;-)no i tez mam tyłozgięcie a trening miesni brzucha rzeczywisćei ma spory wpływ zarówno ja tempo jego wzrostu jak i kształtHej dziewczyny, wszystkie macie takie ładne brzuszki, a po mnie prawie nic nie widać. Od dwóch tygodni brzuszek mi nie urósł. Mierzę się co tydzień w sobotę rano i ma tylko 82 cm w najgrubszym miescu (pod pępkiem). Troche się niepokoję, bo po 17-ty tygodniu dzieciaczek miał szybciej rosnąć, a tu nic. Mam tyłozgiętą macicę, więc tłumaczę sobie, że może jakoś inaczej się układa, tak bardziej w głębi. Druga sprawa, to że trenowałam przed zajściem w ciąże i w pierwszych miesiącach, więc mam mocne mięśnie brzucha, gdzieś słyszałam, że to tez może mieć wpływ.
Na szczęście jutro idę do lekarza i mam nadzieję, że rozwieje moje wątpliwości.
, zawsze było "w pasie" hahaahahahaaha!!!), a jestem w 18 tyg i gin mówi że wyglądam akurat, więc to wcale nie jest bardzo mały brzuch chyba.