reklama

Rosnące brzuszki

reklama
90 cm to ja mialam daaawno,ale brzusio nie rosnie szybko,mam wrazenie ze stoi w miejscu i co jakis czas nadrabia do przodu.Chociaz maz twierdzi ze widac jak sie zmieniam :dry: pewnie dopiero po porodzie,jak bedziemy ogladac fotki z ciazy to bedziemy widziec roznice.
Jesli chodzi o trenowanie miesni brzucha przed ciaza a wielkosc brzuszka to jedna wielka bzdura.Ja trenowalam 5x w tygodniu po 1000 brzuszkow dziennie z obciazeniem 35 kg na brzuch wiec przy takim treningu do konca ciazy nic nie powinno widac,a ja juz od 2 miesiecy nosze ciezarowkowe spodnie.
Wkleje sie dziewczynki jutro,cyknie slubny fotki,jutro wrzuce.
Dobrej nocki

A ja kolejny tydzień mam 82 w najszerszym miejscu.:-( Martwię się tym, choć lekarz po obmacaniu brzucha stwierdziła, że wszystko w porządku. No i po przyłożeniu ręki czułam kopniaczki, więc trochę się tym podbudowałam. Za tydzień mam USG i w końcu zobaczę czy wszystko jest ok.

Duzy brzuch - mama narzeka. Maly - tez zle. Nie dogodzi tym ciezarnym ;))) Byle młode bylo zdrowe :)))

Ciezarowki, macie sliczne brzuszki!

21 tc

ss850162fn2.jpg

ss850168kj1.jpg

ss850169vz2.jpg

No Elip - ale z Ciebie laska! Brzusio spory a talia osy!!! Szczególnie widać to na zdjęciu en face (jeżeli można to tak nazwać) !!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

elip rzeczywiście szczuplutka jesteś:tak:czekałam na te twoje zdjecia bo jak pamieam to najmniej zna nas wszytskocj póki co przytyłaś a przynajmniej jesteś w czołówce pod tym wzgledem;-)super pici i dawać ich wiecej dziewczyny bo terz to nam brzuszki rosną z dnia na dzien prawie;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry