oj tez tak miałam i mammrowa- mi też zaczyna powolutku wychodzić na zewnątrz. Na razie jest jeszcze lekko wepchnięty.
Nie wiem czy wy też tak macie, że zaczął się pojawiać cellulit na pośladkachi udach
. Bo mi tak
. Mam nadzieję, że po ciąży zniknie. Stosuje krem na rozstępy i cellulit (AVON) i nawet masaże, ciepły i chłodny prysznic, a tu dalej jest.
Mam nadzieję, że to wynik zwiększonej tkanki na pośladkach i udach.

ale po ciazy wszystko wróciło do normy oprócz paru rozstepów które zostały na pamiatke

. Na razie jest jeszcze lekko wepchnięty.
.
Masaże bardzo wskazane i polewanie zmiennymi strumieniami wody - a prospos - wiecie ze zimna woda genialnie wpływa na biust!!!Koncząc prysznic zawsze zmieniam wodę na zimna, zaciskam zęby i polewam chwile piersi.... jeszcze sie nie zdarzyło zebym zrobiła im tym krzywdę a efekty widac juz po kilku dnaich
;-)
mężuś potwierdził wiec nie zmyslam
). Muszę sie przyznać że jedyne kompleksy miałam zawsze na punkcie brzucha, ale w ciąży to jakoś inaczej i wręcz mi się on podoba
jak leże na plecach to widac tylko małą górkę
a najlepiej lubie go oglądac z przodu - zaczyna mi na powaznie wadzic i ciażyć.Wysiadanie z auta powoli zaczyna byc dla mnie uciążliwe a wszelkie gwałtowne ruchy powoduja skurcze w środku wiec staram sie ich unikać....