Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Piękne macie brzuszki, a mi znowu urósł 1 cm. Teraz mam 84 cm. Wciąż mały, ale lekarz twierdzi, że wszystko jest w porządku i wymiary maluszka na USG odpowiadają tygodniowi ciąży.
mamma śliczny brzuszek:-):-):-) nie ma wątpliwości, że ciążowy:-):-) śmieje się, bo u mnie w pracy kilka osób zrobiło wielkie oczy jak przyszłam po tych dwóch tygodniach - zobaczyli mój ciążowy brzuch.. no to pewnie nieźle sobie myśleli o moim tyciu wcześciej:-):-)
nie wiem ile mam w pasie, bo synio schował gdzieś miarkę i nie mogę jej znaleźć:--(
a jak założę spodnie ciążowe to mój brzuch dzieli się wyraźnie na dwie części: od paska poniżej to obecna ciąża - mała wysepka, a od paska powyżej to pozostałości po porzedniej ciąży - skóra i tłuszczyk:-):-):-)