reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Niekat super wygladasz a niewiem w który tyłek ci oszły te kg bo ja ich nie widze;-):-D
hahahaha w który tyłek? w ten co teraz na nim siedze;-)jest w tej chwili najwiekszy w mojej "karierze" (wyłączajac 9 mieisac poprzedniej ciąży) i ale pocieszam się zawsze ze to niekoneicznie musi oznaczac ze mi tłuszczyku na nim przybyło tylko ze wiązadła w stawach biodrowych sie rozluxniły i rozszerzyly...:-Dzawsze to jakies wytłumaczenie - ale co mnie przeraża to że ostatnio wyskoczył mi cholerny celulit na tyłku i udach z tyłu:wściekła/y:a to juz jest niezbity dowód ze przybyło mi w tamtych okolicach conieco:wściekła/y::szok:ale będe miała roboty po porodzie:szok::cool:żeby do lata jkoś wyglądac

Niekat- ja to bardziej niż na brzuszek to zwróciłam uwagę na cycusie-:-):-D:-)!
No twój mężula to musi być zachwycony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podpisuję się pod tym co piszą dziewczyny, bardzo zgrabnie wyglądasz!

weronika sorry ale foux paux:zawstydzona/y::sorry2:rzeczywisćei widziałam twój brzuszek ale oczywiscie wychodzi na wierzch cecha Katarzyn która mnie omineła... no i jestem leniuszek:sorry2:

reklama
Ja was proszę nie poruszajcie tematu cycorków:baffled::baffled:Moje waż chyba ze sto kilo i są takie wielkie że aż mnie coś skręca....Jak patrzyłam w sklepie na biustonosze 75D(!!!!) to mi się zdawało że tam głowa wchodzi,a tu masz trzeba teraz taki zakładać....:wściekła/y::wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry