reklama

Rosnące brzuszki

cicha- dzięki! Wklej zdjęcie, będziemy miały porównanie jak niedługo wkleisz aktualne jak ci szybko brzuszek urósł;-):tak:. I czekamy tez na aktualne:-).

reklama
mój brzuszek w 27 tc;-):-p:-)pełne 92 cm
img0303ja5.jpg

ale mam mine...:dry:
img0301uh6.jpg

Niekat brzuszek juz niczego sobie, ladnie zaokraglony i bardzo twarzowy;-):-) A powiedz kto Ci zdjecie robil bo malzonek chyba z tego co widac stanowisko 'komputerowe' zajmuje:-)

A ja z tych kilku ciazowych zdjec (musze sie poprawic):-( to wstawie dwa - przy czym oba sprzed ponad miesiaca - teraz jest nieco bardziej wypukle;-)
Na pierwszym wygladam jakbym po prostu miala zdrowa nadwage;-), drugie chyba wyraznie pokazuje, ze to jednak cos innego:-D:-)

Cicha zdjecie zrobiłam sobie sama samowyzwalaczem bo jakos tak zwykle bywa że jak Łukasz mi zrobi to mi sie nie podoba:dry:a ze i tak fotogeniczna nie jestem to już wole robić po swojemu;-)
Twoje zdjecia super:tak:i wcale nie wygladasz jak z nadwaga na pierwszym:tak:szczuoplutka jesteś przecież tylkop ten brzuszek wystaje:tak::-D

ale jak patrze na to zdjecie w morzu to mi zimno.... chciałbym tak:tak:ale jak sobie pomyśle że JA tam jestem to mam gęsią skórkę bo w tej chwili jestem po wietrzebiu biura (wiecznie mi duszno i gorąco) i lekki chłodek sie wdarł:-p

Cicha, Niekat - Ale z Was LASECZKI!! A brzuszki .... takie okrąglaczki słodkie :-) no i cyce się chyba powiększyły jak na moje oko :-)

Cicha-
rany, ale morze!! Pakuje się i jade tam do Ciebie!! U nas od wczoraj wieczorka śnieżek sypie i teraz też:szok:

reklama
Dzieki dziewczyny - ja tam na tym pierwszym i tak taki pokazny waleczek widze;-):-)

Weronika to morze to niestety nie u nas bo u nas tez kolo zera choc chwilowo sniegu brak. A zdjecia sa z naszych krotkich wakacji w nieco ciepleiszym klimacie. Pewnie tylko dzieki temu wyjazdowi udalo mi sie brzuszek uwiecznic bo nie bylo jak ukryc a tutaj w domu nawet jakos nie mysle, zeby sobi specjalnie fotke zrobic:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry