reklama

Rosnące brzuszki

PrzyszłaMamusia, Nekat, Cicha - super brzuszki!
Chyba lada moment zacznie się nam okres intensywnego wzrostu brzuszków. Ja w zeszłym tygodniu miałam 2 cm w tydzień. Jutro następne mierzenie, ciekawe ile będzie.

reklama
a ja wczoraj wieczorem miałam 95cm!!!!Ja nie wiem jak to sie stało bo kolacji nie jadłam a obiadek (3 buchty) to jeszcze ok 16.00.... zapomniałam dziś rano zmierzyc więc nie wiem czy to stały "przyrost" czy tylko wieczorne "spuchnięcie";-)

Cicha - to trzaskaj częściej fotki, wiesz jak będzie fajnie tak za 2-3 m-ce sobie je przypomniec jak już będą drugie tyle większe (a teraz narzekamy :-))

Ja to w zasadzie od 4 m-ca co m-c robie i jak patrze na to pierwsze to mi się śmiać chce, taki malusi był :tak:

niekat - PIęKNIE - ale brzuszek to chyba wagę podzielił z cycorkami na pół :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

cicha
- też szczuplutka jesteś, a co do zdjęcia nad morzem - ja jak jestem czasem nad morzem to ubrana jak na Syberię, bo wiatr jeszcze gorszy niż mróz - tylko psiur szczęśliwy i nawet jak śnieg leży to ładuje się do wody. :tak:

dziewczyny,suuper!takie już mamusie;-)
a ja się wogóle przez całą ciążę nie mierzyłam,tylko ważyłam ale teraz już wiem że poszło po równo bo i w cycorkach i brzuszku po 98cm

reklama
niekat - ja normalnie w stosunku do swojej postury też mam raczej większe cycorki - rzadko przy wadze 47-48 jest 75C, a teraz to moja najlepsza kumpela mnie wita - "cześć Ewa Sonet".....:baffled::baffled::baffled:
no i oprócz noszenia teraz większej miseczki musiałam kupić ostatnio "poszerzacz" do stanika, czy jak to tam nazwać :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry