reklama

Rosnące brzuszki

reklama
MROWA cycory to nie piorytet.Moga ci jeszcze urosnac ze nas wszystkie pobijesz rozmiarami :tak: A jak bedziesz rano wstawac z lozka to bedziesz musiala sie podtrzymywac zeby cie nie przewazyly do podlogi :-D

WERONIKA wstaw fotke,poogladamy sie nawzajem ;-) Jak myslisz,wyrobimy sie w terminie?? Ja mam przeczucie ze nie

Kindzia- fotke wstawie wieczorem, jak mężuś wróci i zrobi jakieś uczciwe ;-) Bo ostatnio wstawiłam bez głowy i Laseczki mnie "szczesały" że sie nie chce pokazać :-) Ale obiecuje - wstawie :-D

A co do terminu - chciałabym 08.03.08 fajnie by to wyglądało :-) ale zobaczymy czy szkrabkowi się pośpieszy

Ninja - popieram, mi też cyce się teraz z tymi brodawkami nie podobają!!

No tak mrowa - ale Wasze piersi będą dużo lepiej wyglądały po karmieniu.... No i nie podoba mi się ta powiększająca się brodawka :wściekła/y:
moje po karmieniuw róciły do swoich rozmiarów oprócz tego ze sa takie 2 flaki:-p:no: które zwisaja prawie do kolan juz nei sa takie jędrne jak przedtem buuuuuuuuu
teraz po tym karmieniu mam zamiar wziąść sie za siebei tzn kupić jakiś dobry krem na biust i masowac sie codziennie ciekawe tylko an ile mi zapału wystarczy:dry::confused:

Kindzia super brzusio i super piesio;-);-)
Co do cycorków to w tej chwili mam 80DD, przed Milo ( 10 lat temu ) miałam 75C po ciąży mi się powiększyły!!:szok: Jeśli teraz też zostana mi takie wielkie??:shocked2: To się ciężko nosi:-p

cyckonosze!!!Będzie tego narzekania!:wściekła/y:te co mają małe chcą miec duże i na odwrót:-D
postanowiłam zrobic sobie rejs wstecz po tym wątku,ale tu zdjęc!!!:szok::szok:
Kindzia piesek pojawił się już na wcześniejszej sesji,chyba lubi się fotografowac;-)
fajnie wyglądasz,prawdziwa ciężaróweczka;-)
tak oglądałam i szkoda,że dopiero po ślubie kupiliśmy aparat cyfrowy:-(,bo nie mam takich z początku,chociaż jak chodziłam do pracy i chodziłam w mini spódniczce,to dopiero we wrześniu musiałam od koleżanki większą wziąc,tak to nic nie było widac,a teraz:sorry2:

kobitki mężunio właśnie zmierzył mój brzunio metalową miarką budowlaną:-):-):-) i wyszło na wysokości pępka 97 cm....

a co do cyców to mnie na razie niewiele przybrały - do tej pory miałam 75B, a teraz też nosze 75B.. no tylko mi się lekko wylewają:-) ale nie mam odwagi do C.. poprzednio też tak miałam, ale jak przyszedł pokarm to nosiłam D:-)

wczoraj ledwo dopiełam kurtkę na brzuchu... zastanawiam sie coraz czesciej w czym bede chodzic w lutym:dry:chyba w kocu:sorry2:;-)
Brakuje mi tylko 2 cm do męzluka a że kochanie moje rzuciło palenie to pewnie zacznie nabierac ze średnią prędkością jak moja;-)
jak stoję to widac najpierw brzusio potem reszte ale i tak w biuscie mam wiećej:szok:

reklama
dzisiaj mój Bartek ganiał po domu z aparatem i tak mnie przywitał po przyjściu z pracy.. no i w efekcie mam kilka nowych zdjęć, a że nie wyszły tak bardzo koszmarnie to się nimi pochwalę.. i przy okazji - stoję na tle mojej świeżo pomalowanej ściany:-)
a zatem 29tc
8ej051j.jpg

6qdzehz.jpg

89u09wz.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry