Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
) ale to tez zalezy do typu stanika bo jeden taki D lezy sobie spokojnie i czeka aż urodze i skoncze karmić wiec sama juz nie wiem jaki teraz mam rozmiar
ale powtarzam ze sa mniejsze niż w ciązy z Oli - wtedy słuchałam uwag ciotek typu: uważaj zebys w nocy biednego Łukaszka nie udusiła....

wrrrr - a ze u nas duzy biust jest rodzinny odpowiadałam: przyganiał kocioł garnkowi...!
aha - to ja w takim razie mysle ze staniki nie kupujemy w jednym sklepie;-)niekat - chyba mnie nie zrozumiałaś - ja przed ciążą nosiłam 75C przy 48 kg.... teraz D zaczyna być ciasne...![]()
skoro obie teraz nosimy raczej ten sam rozmiar a Ty masz ładne (czyt. proporcjonalne) piersi a ja jak .... no nie będe wizualizowac ale ich teraz nie lubię

pooglądamy sobie i wymienimy spostrzeżeniami...
bo ja póki co zwalczam małe rozstępy które się pojawiły niewiadomo kiedy i na jednym już nie ma
ale przybyło mnie z przodu i to nie tylko w brzuchu;-)
Ja tez mam jak to moj tata mowi śliwki.Miałam małe 70B a teraz mam75B ale juz te B wyglada konkretniej i ciagle rośnie:-)Moze jestem nienormalana ,ale sie ciesze nimi jak ,,murzyn blaszką''teraz gdyby nie brzuch to bym po domu w bikini śmigała.Zawsze miałam kompleksy z tego powodu.Laski zazdroszcze wam cycuchów , a brzuszki macie cudne:-)
.Wiec teraz dostaniecie zalegle,a w przyszlym tyg postaram sie wkleic aktualne.Mam nadzieje ze zdaze,bo w sobote jedziemy do moich rodzicow do Krakowa.Witaj Polsko !