reklama

Rosnące brzuszki

reklama
darina- 37tc to już jest ciąża donoszona, dzieci urodzone przed tym terminem to wcześniaki, a po 42tc to dzieci przenoszone. Tak wyczytałam w mojej "ciążowej" książce i ostatnio potwierdziła mi to moja gin i lekarz na usg :-).

Nie wiem jak wy ale ja się STRASZNIE boję przenoszenia:no:. Bo moje koleżanki, które przenosiły dzieciaczki, miały później straszne problemy przy porodzie (a to słabnące tętno dziecka a to wody zielone:no:) I ja mam jakąś schizę i dlatego chciałabym urodzić w terminie.

Skaba- to od kiedy najlepiej zacząć zabawę z suteczkami?

ha ha wątek "rosnące brzuszki" przekształcił się na "przygotowania do porodu":zawstydzona/y::-D

darina- 37tc to już jest ciąża donoszona, dzieci urodzone przed tym terminem to wcześniaki, a po 42tc to dzieci przenoszone. Tak wyczytałam w mojej "ciążowej" książce i ostatnio potwierdziła mi to moja gin i lekarz na usg :-).

Nie wiem jak wy ale ja się STRASZNIE boję przenoszenia:no:. Bo moje koleżanki, które przenosiły dzieciaczki, miały później straszne problemy przy porodzie (a to słabnące tętno dziecka a to wody zielone:no:) I ja mam jakąś schizę i dlatego chciałabym urodzić w terminie.

Skaba- to od kiedy najlepiej zacząć zabawę z suteczkami?

ha ha wątek "rosnące brzuszki" przekształcił się na "przygotowania do porodu":zawstydzona/y::-D
przenoszenia ciazy boje sie bardzoej z powodu mojego włśanego stresu.nie miałam komplikacji z Oliwią i czyste wody i w ogóle git a przenosiłam ja:sorry2:
mój mąz mi "hartuje" sutki juz od dawna zawsze przy okazji bzykanka:sorry2::-pale jak przyjdzie czas to go zaprzegnę w mój stanik i niech tam siedzi cały czas i dziubdzia az sie pojawia skurcze;-)heheheh
a co do rpzekształcania się wątków to w domu czeka juz zdjecie mojego brzuszka (delikatnie powiedziane) bo trzeba odświerzyc wątek i nadac mu właściwy tor;-)bo jak wpadnie NINJA:-D

:-D:-D:-Dspoko zaszczytny tytuła a wszędzie taka osoba jest potrzebna;-)porzadek musi być!!!!:tak:dlatego dziś wklejam swoją sesje bo rzeczywiscei jakos mało galeriowo sie zrobiło na tym wątku;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry