reklama

Rosnące brzuszki

reklama
Iza - ty chudzino! drobniutki i bardzo zgrabny ten brzuszek! ;-)
Niekat - no widać różnicę brzuszka od ostatniej sesji :tak::tak::tak::tak:
Weronika - no no! naprawdę nie masz się co czepiać swoich zdjęć, a poza tym pewnie każda z nas twierdzi, że wychodzi dobrze na 1 zdjęciu ze 100 :-D

Ja jutro też wrzucę - coby nam ładnie wątek znów zapełnił się zdjęciami ;-)

Weronika gdzie Ty tam widzisz te swoje niby wady?? Ja nic nie widzę:tak:
Iza&Marcin bardzo zgrabny brzusio i chudzina z Ciebie;-)
Milo oglądał ze mną te zdjęcia i stwierdził: Mamuś musimy też zrobić zdjęcia NASZEGO brzucha. Pierwszy raz powiedział o nim NASZ!:-)

ale wysyp brzuszków:-):-):-) śliczne z was mamusie:-):-):-)

asze fajnie tak usłyszeć - "Nasz" brzuch:-):-):-)

mój Bartek dla odmiany przyszedł dzisiaj i ni stąd ni zowąd mówi: Mamusiu ale masz duży brzuch (i tu zaryczał teatralnym, wymuszonym śmiechem).. ty chyba masz tam piłkę (z dziadkiem wkładaja sobie piłki za koszule i się nimi zderzają) ( i znów w śmiech).. no taki miał ubaw dobrych kilka minut :-):-):-) aż mi było głupio. że ten mój brzuch już taki duży..

zapomniałam jeszcze dodać, ze jak mój mąż wrócił z pracy to Bartek go obejrzał dokładnie i stwierdził: "Masz brzuch jak mama".. no od razu mnie podniósł na duchu:-):-):-):-)

Hehehe...skaba ale tatus musiał miec minke:-)biedaczek.Swoja drogą ja tez juz mam spora piłeczke i musze jej jakąs fote w koncu szczelic bo zaraz bedzie za pózno,a pamiatki zadnej

reklama
Befatka1982 no koniecznie !!! i to natychmiast.
ja na punkcie zdjec to mam swira, kiedys podczas tyg wyprawy potrafilam spokojnie ponad 500 natrzaskac :D a teraz od chyba 20 tyg robie zdjecia brzucha co tydzien, w tym samym miejscu,
ale tylko brzucha bo reszta, uwierzcie mi na slowo, nie wyglada najlepiej .Tymbardziej dziekuje za wszystkie mile slowa !
spijcie dobrze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry