reklama

Rosnące brzuszki

Marteczka ale ładnie wyglądasz:-):-) I pomyśleć, że to u ciebie już finisz... Ja mam jeszcze półtora miesiąca, a już jakaś taka opuchnięta jestem:crazy: A Ty widzę do końca nawet obrączkę możesz nosić, ja ze swoją jakiś tydzień temu się pożegnałam i wogóle palce mam jak kołki:angry::angry:

reklama
Marteczka - lepiej późno niż wcale, w końcu zdjęcie w całej okazałości, i tak po
1. śliczny brzunio a i nie zbyt duży jak na finisz, a po
2. opindolić Cię muszę, co Ty wymyślasz że córcia Ci urodę odebrała?!?!!? (bo niby taki był powód zdjęć bez buźki) :crazy: Kobitko, super wyglądasz!!!:tak::-)

Dzięki laseczki:zawstydzona/y:
Weronika faktycznie zanim wkleiłam swoje pierwsze zdjęcie a czułam się wtedy okropnie (bo tak wyglądałam)to się namarudziłam ale wszystkie zdjęcia za każdym razem wrzucałam z ryjkiem:baffled:

Sabincia- ale dane Ci jest mieć już Synka "na zewnątrz" a my musimy czekać, a poza tym jak chcesz to mogę Ci pożyczyć mój balonik do ponoszenia na te moje 5 tyg :-D:rofl2:

Ale bynajmniej już możesz się zając przywoływaniem organizmu do dawnego porządku:-)i widzisz już co masz poniżej brzucha i w wannie normalnie się mieścisz i do stóp swobodnie dosięgasz:-D:-D:-D
HAHAHAHAHA wiesz nie wiem czy narazie chce ogladac to co poniżej brzucha hehehe :P Póki co to nawet trudno na tym siedziec :D Co do wanny to racja ale i tak wole prysznic ;];]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry