reklama

Rosnące brzuszki

Marteczka nie bede Ci słodzic no bo po co ;-)ale wiesz kurde dobrze wygladasz jak na 39tc. Ładna mamusia jestes.:-D
Darina dawaj fote z buzia wszystkie tak gderacie ze tak zle wygladacie a jak oglądam foty to same laski i buzie ładne
Skaba ale dowcipnis Ci sie trafił :-D:-D:-Djakbym mojego czasem słyszała

reklama
skaba - podejrzewam, że również u Was w domu zakończyło się to przemocą rodzinną? :-D:laugh2::-D:laugh2:

tak tak ninja w takich sytuacjach zawsze najpierw występują elementy przemocy w rodzinie, a że ośrodek agresji znajduje się w naszym mózgu bardzo blisko ośrodka przyjemności i jego dzialanie opiera się o ten sam neuroprzekaźnik to potem zazwyczaj bywa całkiem miło...:-D:-D:-D

darinia-no brzusio juz masz konkret:-):-):-) fajniusi:tak:
Marteczka-ty sie nie pomylilas tygodniami?:eek: jak na 39tydz to wygladasz SUPEROWO
skaba-to ci powiedzial francek :-)

faktycznie brzuch mam wielki ale mogę się założyć że moja córcia ma już ponad 3000g jak się dowiem we wtorek że 3500 to niech mi da skierowanie na poród :-)

Ja w dzien terminu porodu 1ciazy bylam u gin i mi powiedziala ze maly wazy 3000 a urodzilam tydz po terminie i wazyl 3600
n010.gif

Kasik i tego się właśnie obawiam,że będzie mi ciężej wtedy urodzic:-(,a teraz na pewno ładnie przybiera bo ja jestem non stop głodna:eek:,przez całą ciążę takiego apetytu nie miałam i możliwości pochłaniania.;-)No ale brzuch się obniżył więc już się więcej mieści.

Babki a co ja mam powiedzieć jak moja Lalka waży już 3200??? I to dopiero 35tc!?! A jem jak jadłam, wcale nie więcej niż normalnie (i nie więcej niż przed ciążą) :angry: W takim tępie to pewnie stuknie jej 4500!:szok::angry::szok::angry:

Ale kazdy jest inny ma inny organizm itd wiec nie ma co tam myslec bo przez tydz to watpie zeby az tyle przybral i mi mowila ze jakies 300g mozna dodac lub odjac bo to nie jest takie dokladne:eek:

Weronika USG moze sie mylić ;-) mopja 3 tygodnie przed proodem miała 3380 a jak sie urodziła to powinna ważyć więcej a ważyła 3300;-)
USG moze sie mylic nawet o 500g

reklama
a ja jestem juz w 36 tc i Julcia waży ok 2600 :baffled: i jak czytam wagi wasztchmaleństw tozasatnawiam sie czy moja nie ma za malo??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry