reklama

Rosnące brzuszki

reklama
jeju dziewczyny wy to potraficie człowieka dowartościować:-):-):-):-):-):-) musze sobie zaznaczyć tę stronę i będe wracać do niej w trudnych chwilach:-D:-D:-D dzięki wielkie...

skaba no rzeczywisćei dziewczyny maja rację ze ci tak słodzą:tak:sliczny brzusio i figurka jak sie patrzy;-)
a to mój bębenek w 36 (prawie) tc - bez buźki bo choroba sprawiła ze jest wybitnie niewyjściowa:dry:
005mv0.jpg

Sliczne brzuszki!!!! I jakie zgrabne, nie za duze nie za male. Nie to co moj :-D!!! Ostatnio kazdy mi mowi ze jaki mam wielki brzuch, juz mnie to lekko zaczyna draznic, w koncu dziecko tam siedzi to jakis tem brzuch musi byc :tak:

wiecie co - tak siadam raz do kompa raz do laptopa i wnioskuję że zdjećia lepiej oglądac na kompie (przynjamniej u mnei tak jest) bo laptop jakoś je spłąszcza i wszystko wygląda na niższe i szersze.... no np ten mój brzuch:eek:wyglądc jakby miał zaraz oknem wypaśc a wcale nie uważam że jest taki masakrycznie wielki...powiem wiećej - dalaj mam w nim 97 cm czyli stoi razem z waga już 6 tydzień....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry